Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Partiu Broken Lizard mam celkom rad, Super Troopers ma pobavili, Slammin salmon este viac a tak som dufal, ze Beerfest bude podobneho razenia. Bohuzial, zatial pre mna ich najslabsia komedia. Vtipov malo, minutaz fakt dlha, a vysledok biedny. A ten text distibutora pod obrazkom je zavadzajuci a opisuje zrejme iny film. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

S kolegou dobytkem se zase jednou shodneme. Tohle je někde mezi "gut" a "sehr gut". Kdybych u toho chlastal pivo, zvažoval bych i 5 kousků. Kupodivu má tenhle film kromě chastání a prasáren i pár docela dobrých odkazů úplně jinam (minimálně Bloodsport a Das Boot, ve které hrál taky Jürgen Prochnow - tady jako baron von Wulfhausen). Nejlepší scéna filmu - brutální neshoda reálného dění (opilec s papírovou čepicí s nápisem "asshole" zvrací, obtěžuje lidi, otřesně tančí a ojede tlustou černošku) s představou hlavního, našrot opilého aktéra (král parketu si odvádí domů nejkrásnější ženu večera...). PS:.... jo, a když jsem kdysi hrál Ping-Pong v Ding-Dang..... ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

čus!!..vyhrál jsem 36korun čistýho!!!..jupí!!!:)..zkoušim sázet po dvou zápasech, zatim za 20!!.trénink na velký číslo:))..v úterý a ve středu mi nevyšel po každý jeden zápas!!:(..dneska jsem si udělal radost a koupil jsem Serpico!!..dost dobrej film, jen za 42Kč!!..teď jsem viděl Beerfest u Verči!!..v tom filmu honí péro žábě:))..my se řezali jak hovada!!..Kýťa moc ne:), ta má rozum, ale Verču si už trošku předělávám na muj humor a ono to funguje:))))..jinak Beerfest 60%..je to píčovina, ale 2x jsme se zasmál jako nikdy!!!..a navíc je tam spousta nahejch holek a to se taky počítá:))..a vcelku originální nápad!!!...jo a jinak tenhle vzkaz použiju jako komentář!!!..trošku originality mi neuškodí:)...tak s tim počítej!!!:) Jednou větou:..a tak jsem dojel domu a hned si musel dát kvasnicový pivko:)! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi to líbilo víc. Možná jsem si u televize i něco vypil. Ano, toto je film, u kterého je vhodné si trochu přihnout. Je to film o pití - o pití piva. Takže pro člověka, který se v tom vyzná, je toto správná komedie na večerní odlehčení. Jo, Oktoberfest - to je jedna z věcí, kterou bych chtěl absolvovat než zemřu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se párkrát zasmál. Ale u tohoto filmu musí člověk asi vypít hodně piv, aby nezačal přemýšlet nad paradoxem, proč se snaží totálně vygumovaná partička amíků hrát na německou hospodskou kulturu a těžit dolary z chuti německého piva, ale zároveň dělat z Němců absolutní úchylácké idioty. Američané prostě nemají k pivu takový vztah, jako my. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama