Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (984)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vizuálně přeplácaný režisérský debut, který postrádá osobitější styl vyprávění a originální námět topí v plagiátorských akčních sekvencích, které ničím nepřekvapí. Statham je opět cool, jenomže pomalu ale jistě se jeho jednotný výraz začíná stávat trapnou pózou, která je v závěru až otravná. Z absolutního podprůměru tak snímek táhne několik nádherně nekorektních černohumorných perliček (ptáček v kleci, sex u poštovní schránky), jenže proč si to nepřiznat: (spoiler!) klasická klipařina umírá stejně tak jako samotný hrdina filmu – sice se snaží seč mu síly stačí, ale pod ten drn míří tak jako všichni ostatní. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Premieru v kine som si v roku 2006 uzival, pretoze som predtym netusil, aky megaakcny narez sa na mna z platna vyruti, lenze dnes som si to zopakoval, sice nie v kine, ale to nevadi a zazitok uz samozrejme nebol ten isty, ale to bolo mozno aj tym, ze som poznal dej filmu. Dnes mi uz trosku vadili zvlastne filtre alebo strihy s metalovou hudbou, avsak Jason Statham je stale perfektny a vzdy sa budem rad divat na akcne filmy s nim. O pokracovani, ktore radsej nikdy nemalo vzniknut kvoli konci, ktory sme tu videli, radsej ani nebudem komentovat. Keby z toho radsej urobili nejake sci-fi na styl Robo-Copa, tak by sa mi to mozno pacilo viac :-) ___________ Jason Statham - (Chev Chelios) +++ Amy Smart - (Eve) +++ Jose Pablo Cantillo - (Verona) +++ Efren Ramirez - (Kaylo) +++ Dwight Yoakam - (Doc Miles) +++ Carlos Sanz - (Carlito) +++ Reno Wilson - (Orlando) +++ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film se dotýká spousty závážných témat dnešní doby, jako třeba šukačka na chodníku před spoustou japonských turistů, oralní sex v autě, strkání ruky do rozehřátého vaflovače. Jak řešit tyto celosvětové problémy nám ukázal Jason Statham úplně skvěle. Počet šukajících párů na Staroměstském náměstí se od premiéry tohoto filmu údajně ztrojnásobil. Někdy je tam tak narváno souložícími páry, že je třeba jít šoustat na Karlův most. Film vám dá návod jak dát konečně svému životu smysl. Škoda, že z obrazu tvůrci občas dělali geometrii a různě ho půlili a čtvrtili místo toho aby nechali Jasona zabíjet ještě více lidí. Pamatujte si, jestli Vás někdy zabije Jason Statham je to ta největší pocta co se vám může dostat ! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Rychlé, drzé, akční, nacpané adrenalinem, nápady a zběsilými kamerovými drifty. Neveldine a Taylor to na hollywoodském pískovišti rozjeli, aniž by slevili ze svých videoklipových standardů. Ze všeho si dělají až nihilistickou legraci, Jasona Stathama v hlavní roli ždímou do poslední kapky a dovedou vám skrz celuloidovou stěnu předat tolik nadšení, až vás stáhnou i z té poslední pozitivní emoce, kterou ze sebe dokážete vyklopit. Překvapení, které na fanoušky unavené letošní hollywoodskou tvorbou působí jako baterka Energizer na toho králíčka z reklamy. :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. A Warrior's Death - Dialog ,2. Metal Health - Quiet Riot ,3. Nasal Spray - Dialog ,4. Trix Are For Kids - The Crowd ,5. You Stop, You Die - Dialog ,6. Bandera - Control Machete ,7. Small Children - Dialog ,8. New Noise - Refused ,9. Chinese Sh*t Dialog ,10. China Town - Paul Haslinger ,11. Hardcore Sh*t - Dialog ,12. Kill All The White Man - Nofx ,13. Dipsy Doodle - Dialog ,14. Everybody's Talkin' - Harry Nilsson ,15. Adrenaline Junkie - Dialog ,16. Turn Me Loose - Loverboy ,17. Haitian Cab Ride - Paul Haslinger ,18. Achy Breaky Heart - Jarrett & Long ,19. Check List - Dialog ,20. Adrenalina - David Rolas ,21. I Kill People - Dialog ,22. Bring Us Bullets - Rocket From The Crypt ,23. Eve's Machine - Dialog ,24. Let's Get It On - Gerald Levert ,25. Does She Know? - Paul Haslinger ,26. Stayin' Alive - The Sleeping ,27. How Much? - Dialog ,28. Meva Juan - Roberto Tuscon f/ Erica Garcia ,29. Juice Me - Dialog ,30. Guasa, Guasa - Tego Calderon ,31. It's A Miracle - Dialog ,32. Miracles - Jefferson Starship, ()

Galerie (101)

Zajímavosti (24)

  • Podle informací, zvěřejněných režiséry a Jasonem Stathamem (Chev) na Comic-Conu v San Diegu, nebyly v akčních scénách použity závěsné dráty či počítačové triky. Statham si, jak je u něho zvykem, také dělal všechny kaskadérské kousky sám. (imro)
  • 20milionová jízda nezávislého studia Lions Gate Films utržila během prvních tří dnů promítání v severoamerických kinech (1.–3. 9. 2006) 10,5 mil. amerických dolarů, což stačilo na druhé místo žebříčku návštěvnosti. Jelikož zároveň šlo o prodloužený víkend, úvodní výdělek i s pondělní tržbou byl 12,9 milionů. Snímek tak překonal debut Stathamova (Chev) prvního Kurýra (9,1 mil., 2002), ale nedostal se ani na dohled jeho pokračování s 20,1 miliony v roce 2005. Z amerických kin se film nakonec vytratil se sumou 27,8 mil., celosvětově pak utržil 42,9 milionu. (imro)

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama