Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

aluna 

všechny recenze uživatele

Je to hezkej film, ze života, to je pravda. S většinou protagonistů jsem schopná se (dřív nebo později za pár let) ztotožnit, jen ne, a to je trochu problém, s hlavním hrdinou....kluk, co zbouchne svojí holku, chová se k ní, jakoby bylo všechno tak, jak si vždycky přál, a odmítá nejen vyvstávajícímu problému čelit, ale dokonce si ho i přiznat, a tak místo toho, aby tomu všemu předešel, probral svoje obavy s ní (ona má, vsadím se, dost podobný) nebo s kamarády, zachová se jako naprostá sobecká svině. Ne, že by se to nemohlo stát, to bohužel jo, ani si nemyslím, že je kvůli tomu člověk rovnou nenapravitelně špatnej, ale tenhle film stojí a padá s pochopením hrdiny...a já sice naprosto chápu jeho strach a to, co se mu honí hlavou, ale nechápu řešení, který si zvolil. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Film zo života, každý z nás predsa urobil nejakú blbosť, ktorú potom oľutoval. Nie je to inak ani z hlavným hrdinom tohto snímku. (Scéna s jeho "pokáním" ku koncu filmu je skvelá). Čo ma však zaujalo boli však uveriteľné a nestrojené dialógy, čo často človek vo filmoch nevidí. Len škoda, že príbeh by sa dal zhrnúť do jedného riadku... ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tu půjdu proti proudu, ale tento snímek mě tak deprimoval, nebavil a herecky nevyžil, že nemůžu dát víc jak dvě hvězdy. Téma přitom je dobré- v současnosti se žije strašně rychle, takže i krize přichází na lidi dřív... Je jasné, že narození dítěte nemusí znamenat umocnění vztahu, ale je to pořádná prověrka s ručením omezeným. Michael na mě působil velice hezky ve scénách s Jennou, naopak když byl s Kim, tak byl jak rozpačitý teenager, který neví kam s očima. Kim samotná na mě působila naprosto příšerně, většinu z toho zřejmě měla ve scénáři, ale i tak se mě zmocňovala nechuť, kdykoli jsem ji viděla. Rychlý konec celé trápení završil, ještěže to nebylo delší. Za co tedy ty dvě hvězdy? Ohromně se mi líbila část s Kennym, který už se těšil, že našel děvče do nepohody, které nezkazí legraci a pak dostal studenou sprchu- to byl jediný komediální prvek v celém filmu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Přijemný, zábavný, ale nikoliv komediální film plně si zachovávající svou vážnost. Poslední polibek je příběh o lidech na pomezí mladého a středního věku, kterak se (ne)vyrovnávají s prvními velkými životními dilematy v oblasti vztahů. Přichází velké závazky, odpovědnosti, končí mladická nerozvážnost, postavy ví, že by měly udělat další krok, ale ještě se na něj necítí. Charaktery jsou jako ze života stoprocentně věrohodné, jsou nám blízcí a s jejich problémy sympatizujeme, prožíváme je. Neviníme z nich ani tak konkrétní lidi, jako samotný život, nad kterým se díky tomu zamýšlíme. Film výborně vystihnul polohu, kdy donutí diváka k zamyšlení, ale přitom v naprosto stravitelné a svěží podobě. Nespokojen jsem zůstal pouze s poněkud obyčejným a idealistickým závěrem. 8/10 ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Film o vzťahoch, o komplikovanosti veci zvanej láska a o tom ako človek dokáže ublížiť tomu koho veľmi miluje/miloval. Film o tom, že niekedy láska dokáže odpustiť druhému zradu a o tom, ž niekedy ani tá najväčšia láska nedokáže vzťah zachrániť. Film o tom, že vec ktorá nám na svete prináša najviac radosti nám zároveň prináša aj najviac bolesti... Ďakujem Zach-10/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)
  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)

Reklama

Reklama