Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Po prcičkovom úvode film na poslednú chvíľu (chvalabohu) prehodí na dramatickú koľaj a stáva sa z neho kvalitná konverzačka dostatočne vzdialená pojmu romantická komédia vo forme, akú evokuje trajer či plagáty. Ale podobne ako nedávny Little Miss Sunshine, je táto objektivne bezchybná látka (dospelá, uveriteľná) úplne mimo spektrum môjho záujmu. Ale rád doporučím. 70% (vrátane výbornej hudby). ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jak zhodnotit tenhle silný a podmanivý kousek a přitom jen suše nevychvalovat herce, hudbu atd. Shrnu to jedné věty. Nežeňte se, nevdávejte se, nevyrábějte parchanty, chcete-li být šťastní! Skvělý film, kde se Vám nedostane otřepaných "prcičkovských" vtipů, ale hluboké myšlenky a sugestivního děje. Já si náramně pochutnal. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Haggis .. Bravíčko. Úžasná mozaika vztahů mladých lidí na životní křižovatce. Nebylo by se ani třeba rozepisovat - tento snímek se Vás svým intenzivním obsahem buď dotkne a následně strhne, nebo kolem prosviští bez emocionálního zachvění… K dokonalému souznění mi chybí jen trochu „obyčejnější“ prostředí - pravda, americká vyšší třída je nám na hony vzdálena, ale jinak postavy řeší a bude řešit stále ty stejné problémy jako asi každý z nás. A celek převyšuje vzpomínané Garden State o několik tříd (IMHO nesrovnatelné filmy). Především má lepší scénář - ruka zkušeného matadora jde zejména v dialozích poznat. Zážitek vydatně gradují taktéž herci (Zach bez debat válí a ta kočenka Rachel co mu zkomplikuje čekání na oné křižovatce je taktéž výtečná) a umocňuje výborný písničkový podklad. Pět jak vyšitých. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem drobet vetsi komedii, particka skoro flakacu okolo hlavniho hrdiny k tomu vybizela, ale nakonec to bylo spis takovy vztahovy drama. Ale musi se nechat, ze perfektni, akorat trosku prehnany s tim, ze se rozchazel uplne kazdej. Co se tyce hercu, Zach Braff je paradni, ze zacatku ma sice ten svuj drobet noumovitej vyraz, ale nastesti dostane prostor i pro dramatictejsi sceny, kdy je naprosto nasranej a nadava a predvadi, ze skutecne umi perfektne hrat. Ostatni jsou taky fajn, ale za zminku uz stoji jen roztomila Rachel Bilson. I kdyz by moh bejt film drobet kratsi, mohlo se tam dat vic forku na osvezeni a obcas se mohlo drobet pridat na tempu, stejne se jedna o paradni komediodrama. ()

castor 

všechny recenze uživatele

"Komediální" drama o skutečné váze životního štěstí, odvaze, lidských chybách a o odvrácené straně pravdy.. Jeho hrdinové hledají otázku, za jakými dveřmi se skrývá ten skutečný život. Chytře napsaný film (plný příjemně absurdního humoru) stojí na herci (režie, scénář a hlavní role v Garden State) Zachu Braffovi, u kterého nebude na škodu se do budoucna pořádně zaměřit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)

Reklama

Reklama