Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Po náročnějších tématech jsem zase jednou dostala chuť na něco přeslazeného a romantického a bohužel jsem nevybrala dobře. Last Kiss je drama, rozhodně ne moc komediální a už vůbec ne romantické. Je to o lidech, kteří se zrovna nachází na životní křižovatce (no,v kostce je prostě nudí partneři a mají až příliš všední a předvídatelné vyhlídky). Téma vždycky aktuální, ale tady bohužel zpracováno nesmírně nudně. Nejsem člověk, který by chtěl prožít předem nalajnovaný život chlap-svatba-dítě-stereotyp a nechci si připustit, že mě něco takového čeká, takže asi nejsem na tenhle film ještě dost stará. A mimochodem..Jacinda byla taková uvřeštěná hysterka, že jsem to spíš přála Rachel :) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film ze života a vztazích, který si u mě neobhájil zařazení mezi komedie a taky si myslím, že kdekomu toto dílo nesedne do noty. Poslední polibek více ocením až si za pár let projdu podobnou krizí a pochopím jaké to je. Konec je pěkný a nutí člověka zamyšlení jak by se zachoval v roli Jenny a já bych se v jejím případě určitě zachoval přesně naopak, proto...6/10. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle chvílemi dost bolelo. Poslední polibek je film, který celkem úspěšně zničí (nebo alespoň hodně naruší) vaše vžité představy a sny o šťastných dlouhodobých vztazích a názorně předvede, že i když v životě dosáhnete všeho, o čem jste kdy snili, stejně vám to asi nebude stačit a ze strachu ze stereotypu a předčasného "konce života" se snadno dopustíte neuvážené, ale o to osudovější chyby. Rozhodně jeden z těch lepších a uvěřitelnějších vztahových filmů z těch, co jsem zatím viděl. 90 % ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Druh filmu, který se v takové kvalitě vidí málo. Ačkoli jsem narazila na dost rozporuplných reakcí a měla jsem pocit, že jsem viděla asi něco jiného. Příběh je opravdu jako vystřižený ze života a s jeho postavami se dokážete okamžitě ztotožnit. Herci jsou perfektní, tak samo jako scénář. A hudba je stejně hezky poslouchatelná jako u Garden State. A myslím, že po tomhle kousku už můžu klidně říct, že Zach Braff je génius. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +stupňující se děj a jeho atraktivita, jako romantický film je to hodně netradiční -hodně slabý rozjezd, méně známé herecké tváře/// Téma které se mě dříve nebo později určitě bude dotýkat. Snad spíš později, protože bych se opravdu nechtěl objevit v kůži hlavních postav. Musím pochválit Rachel Bilson, která je tady opravdu okouzlující a je těžké ji nepodlehnout. Na film se určitě podívejte, je jiný než by jste možná čekali, což by mohlo leckterému divákovi stačit /// Celkem 62%/// ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Rachel Bilson požadovala dablérku pro sexuální scény, protože se styděla před kamerou. Nakonec při těchto scénách odmítla ukázat prsa na kameru a nosila kalhotky, ale scénu natočila sama bez dvojnice. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama