Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

To, že to nemá žádnej extra příběh, se dá očekávat, to, že nakonec celá čtveřice přijde o panictví během posledních deseti minut, všichni kamarádi svorně v jeden den (nebo spíš jednu noc) asi taky nepřekvapí. Problém je, že celej příběh je tady lacinější než u nějakýho porna, herecký výkony stojí celkem za h****. Tu jednu hvězdičku dávám proto, že je to první film, ve kterým je víc nahejch chlapů než ženskejch. Konečně něco i pro ženy a čtyřprocentní muže... ()

Plangi odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není možné, co se ještě může v něčí hlavě zrodit...Ano, měla to být "teplá" parodie na Prcičky, leč parodii jako takovou nedělá jen přes kopírák sjetý scénář parodovaného filmu a stonásobně větší počet stonásobně nechutnějších nechutností. Ble. Another gay movie možná pár jedinců pobaví, ale pro většinu hetero, homo, ap. populace s alespoň špetkou vkusu to bude abnormálně traumatizující zážitek. Ruce pryč!!! ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Naozaj niekedy netuším, prečo si vlastne sám sebe takéto veci robím... Veď predsa dobre viem, že sa mi na kopulujúce dvojice mužov díva veľmi ťažko, nehovoriac už o iných úchylnostiach, ktoré sa pod zámienkou pobaviť ma, na mňa z tohto filmu vyvyalili. Nielenže som sa na trápnom a silne úchylnom humore nepobavil, ešte mi aj bolo na zvracanie. A to vidím, že táto stupidita má aj druhý diel, tak to už vážne nechápem. ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Poněkud velmi nepovedený pokus o to udělat jakési "gay American pie". Vše v tomto filmu je afektované, špatný výběr herců (až na výjimky) to potvrzuje. Pokud se tvůrci snažili dodat do tohoto snímku kamkoliv nějakou formu oduševnělosti, tak jsem ji zcela přehlédla. Je to pouze komedie bez vyššího účinku, ale ano, i takové občas potřebujeme. Je to totální mrhání časem, ale pokud si potřebujeme třeba odpočinout, nebo se odreagovat, je to dobrá "ptákovina" (a to doslova). ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Proboha. U téhle parodie na prcičky jsem se chytala za hlavu. Více jsem litovala herců, který tam hráli. Z 50%parodie a z 50%porno. První díl celkem šel, ale ten druhý děs běs. Chápu gay prcičky, ale to, že tam nebyl ani jeden heterák bylo až moc Ale i tento snímek má pozitiva a to v podobě Nica...jednoduše se nemužu zbavit dojmu, že mu to hrozně sluší, ne že bych byla na trendaky, ale proste mu to sluší. nevěrohodné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama