Reklama

Reklama

Obsahy(1)

DVD dokument je o nahrávaní piesní a albumov 50 Centa a sústredí sa predovšetkým na jeho album Get Rich or Die Tryin', ktorý bol vydaný v roku nakrúcania. Sú tu obsiahnuté aj niektoré z častí ďalšieho dokumentu Get Rich or Die Tryin'. (nessbeal)

Recenze (3)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jo, jo a joooo!! Tak tohle je totálně extra komerční hip hopová pecka!!Je to rozděleno do několika častí.První je záznam z koncertu, který se konal v Detroitu 2.zaří 2003, kde se sejde několik rapperů jako například 50 cent a celé G-unit , skupina D12 , Obie Trice a nakonec bělásek Eminem.Eminema moc nemusím ale tady je fakt moc dobrej.Hlavně jeho sóla v písničkách jako je Rap Game, Patiently Waiting a Love me , jsou naprosto super.Dále zde uvidíme velmi zajímavý videoklip k songu Heat.Natačení videoklipů k Wanksta a In da club.Dost mně překvapilo jak je 50 cent vtipnej "motherfucker nigga", protože sem si vždycky myslel že je to fakt rádoby gangsta ale opravdu není a hazí zde jednu hlášku za druhou a dělá různé joky!!Dost povedený hudební dokument. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Tento komentář nebudu ani tak věnovat tomuto skvělému DVD, jako těm ZAKOMPLEXOVANÝM KRETÉNŮM, kteří to ani neviděli a chtějí tady vyjádřit svůj světonázor na tenhle žánr a interprety. Pro vás tohle není určené! Zbývá dodat akorát: "FUCK YOU, but have a nice day!" ()

lukaskon1

všechny recenze uživatele

Tlupa namachrovaných blbečků co si o sobě myslí jak jsou strašně drsný se sejde na koncertě. Všichni se navenek tváří jako mistři světa ale o jejich "umění" se dá dost pochybovat. Rap jde v podstatě mimo mě a jako hudbu ho ani moc neuznávám. Někomu se to líbí, někomu ne ale rozhodně na tomto dokumentu není vidět nic světoborného. Velice zábavný je však komentář jistého "Herr_Flick". Ten má zřejmě pocit, že toto dílko je určeno jen pro pár "vyvolených" a zbytek veřejnosti by ho neměl nikdy vidět, natož pak hodnotit. Zvláštní názor, který je však od mého celkového pohledu na tento web úplně odlišný. ()

Reklama

Reklama