Reklama

Reklama

Epizody(2)

Recenze (6)

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

75 minut mi má stačit? Seikai no senki IV bohužel asi nebude (po 6 letech bych v to nedoufal), ale očividně to nebude líto zas až tolika lidem (32) [k 25.2.2011] Takže po nedokončeném FMP! další výborně rozjetá a useknutá série. Ale možná je to dobře. Nejspíš by se zase řešila v celé jedné sérii jedna bitva, a Jinto s Lafiel by se zase nikam neposunuli. - 70% ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že jsem pochopil všechny dějové nuance (asi si budu muset přečíst knížku), ale jinak to byl víc než milý návrat do světa Abhů.. ()

Reklama

3KAVKY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto OVA se vůbec nic nového neotevřelo ani neuzavřelo a pramálo z toho, co se na obrazovce odehrálo mělo jakýkoli zásadní význam, nebo spíš význam obecně. Vytvoření Trestné flotily Abhu a jakási skoro vzpurnost držav hraběte Jinta Lina mohla být zajímavou zápletkou, ale jak jsem napsal výše, nic z toho nebylo. Vztah Jinta i Lafilel zůstal na stejné platonické úrovni a já chvílemi usínal. Tři hvězdy jen z úcty k předcházejícím řadám. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebolo to až také zlé, kedže sa seriál tentokrát venovala viac menej vzťahu medzi hlavnými postavami. Ale napriek tomu, tu zostáva ta pachuť Ovačiek, kde sú pekné momenty pretkané miestami zbytočné dlhými úsekmi a naopak hybnosť deja je zasadená na pár minúť. Navyše predstavovačka v poslednej "sérií" je hlúposť nad hlúposti a ten čas mohli spotrebovať aj inak. No a záver samotný? Prijal by som trochu viac.... 6,5 bodu. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno OVAčko? Jen jedno OVAčko?! WTF. Já chci víc Jinta, víc Lafiel, víc jejich neustálého pošťuchování a popichování. Nicméně si už opět skoro nepamatuju, o čem to bylo ^_^ 70 % ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama