Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kang In-Goo je jeden z členů korejské kriminální organizace. Má pod sebou několik podřízených, vydělává svému šéfovi peníze a nade vše miluje svou rodinu. Avšak s přibývajícím věkem přicházejí problémy. Jeho žena na něj neustále naléhá, aby si našel normální a stabilní práci a jeho dcera se za něj vzhledem k jeho povolání stydí a odcizuje se mu. Proto se In-Goo rozhodne změnit svůj život a vše si naplánuje - vydělá velký balík peněz, skončí v mafii a koupí dům, kde bude šťastně žít se svou rodinu. Nečeká však, že šéfův syn, který žárlí na vztah mezi jeho otcem a In-Gooem, se rozhodne spoustu věcí zkomplikovat. (Jigvell)

(více)

Recenze (4)

Ceres 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám velké dilema, protože první půle mě vůbec nezaujala a hodně jsem přemýšlel, jestli má cenu tohle dodívat celé. Vše změnila scéna, která pro mě odrazila tento film do velkých výšin, jednalo se o scénu, kdy si jde Song Kang-ho kupovat cigarety do obchodu a je napaden nožem třemi týpky, to co se pak dělo dále až skoro do konce, bylo perfektní a hodně jsem si to užíval, zvláště ty zvraty. Nakonec celkově budu hodnotit velmi dobře, přeci jen po pomalém rozjezdu velká pozitiva u mě zůstaly. 75 % ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako predchadzajuci reziserov pocin Rules of dating nebol teen oddychovou romantickou komediou na temu nezavazneho randenia, ale vaznou a miestami az cynicky temnou dramou o suzovanych srdciach partnerskej dvojice, tak ani The Show Must Go On nie je zanrovo oblubenym gangsterskym thrillerom, ale dramou, detailne popisujucou neblahy osud maleho ganstera a dopad jeho povolania vo vztahu k jeho najblizsim. Kazdou ubehnutou minutou sa uvodne navodeny lezerny ton vytraca, resp. pretavuje do dramaticky sa stupnujuceho kolobehu snahy vymanit sa z predchadzjuceho zivota, pricom cim viac sa zmene k lepsiemu snazime, tym viac sa nedari. Vsetko usadene do kolaji, ktore castokrat prekvapivo ale funkcne narusaju zanrove stereotypy gansterskeho filmu s vybornym (resp. tradicne bezchybnym) Song Kang-ho v hlavnej ulohe. Ten v postave gangstera strednej urovne s radostou dava spomenut na jeden z jeho prelomovych filmov No. 3, startujucich jeho hviezdnu herecku karieru v jej pociatkoch. ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Zakladní koncept filmu jsem pobral, ale jelikož jsem to bohužel viděl bez titulků v původním znění (není dobrej nápad, když nerozumíte ani slovu xD) tak mi spousta věcí unikla, jinak by šlo hodnocení urcitě nahoru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama