Reklama

Reklama

Peullai daedi

Jižní Korea, 2006, 112 min

Obsahy(1)

Chang Ka Pil vedie bežný život úradníka až do chvíle, kým jeho dcéru nenapadne miestna boxerská hviezda zo strednej školy. Boxer pochádza z bohatej rodiny, a preto sa o prípad nezaujíma ani škola, ani polícia. Aby dokázal svojej manželke a dcére, že nie je zbabelec, rozhodne sa Chang boxerovi pomstiť. Na miestnej strednej škole spojí svoje sily so študentom, ktorý ovláda bojové umenia, a začne náročný tréning, vďaka ktorému sa dostane až do vysnívaného ringu. (mortymer)

(více)

Recenze (11)

tombac 

všechny recenze uživatele

Dívat se na zoufalého pupkatého tatíka ve středních letech, jak pod vedením mladého manekýna podstupuje boxerský trénink, neštítí se při tom obléci do trapného brucleeovského kostýmu, je útrpné stejně jako chlapíkův permanentní výraz leklého kapra. Jakmile chlápek začne dělat pokroky, zlepší se i film. Souboj běžícího tatíka s jedoucím autobusem má švih a pobaví... Ale ani zábavnější druhá polovina nemění nic na faktu, že Fly, Daddy, Fly je utahaným a přinejlepším tuctovým korejským mainstreamem s akutní potřebou přiostřených střihačových nůžek. 5/10 ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Běhy po schodech, lezení po stěně, rozvíjení obranných schopností, noční závody s osmdesátčtyřkou. :-) Taťka - běžec s pomocí mladého učitele a jeho přátel vzal spravedlnost do svých rukou = boxovacích rukavic , aby se na konci dočkal té nejcennější odměny. Namixované tak jak to mám ráda, takže nebudu šetřit a dávám plný počet. ..."Vždy mějte nepřítele na očích. Neviděl jste snad filmy s Brucem Lee? :-) ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se pobavila. Začátek možná pomalejší, ale hlavnímu hrdinovi jsem vítězství přála. Z celého filmu jsem měla podobný pocit, jako z Happy Life, i když ten je určitě vydařenější. I pro mě byla asi nejlepší moment závěrečný závod s autobusem. A když se rozsvítila světla nad ringem, už už jsem čekala, až začne hrát Eye of the Tiger :D ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Nuda to není, ale od filmů, kde se hlavní hrdina pro něco nadchne, očekávám, že se to nějak přenese i na mě. Zatímco jinde to bezpečně funguje a já kvůli tomu umím základy go, šermu, boxu, běhání a dokonce i bobování, tak tady jsem zůstal pouze v roli diváka a film proplul kolem. Není to, že by člověk litoval ztráty času, ale pochybuju, že by si po roce vzpomnělo na film víc jak 3% diváků. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ach jo, chtěla bych, aby byl Lee Joon-gi můj osobní trenér. Ale mám smůlu, páč jsem drobný v týdnu odnesla do Spořky... Ale teď vážně, moc se mi to líbilo. Děj byl ze začátku rozvláčný, ale to bylo potřeba k vykreslení taťkova charakteru. Jak začal trénink začal i děj. Nic mi nepřišlo nějak extra přehnané, trochu jsem se bála, aby z fotříka po měsíci nebyl Rambo. Byl a nebyl, jak se to vezme. Konec byl famózní a dokonce ho tentokrát Korejci pocukrovali jenom lehce, takže přeslazenosti není třeba se bát. No a na závěr musím říct, že jsem ráda znovu viděla Kim So-Eun, i když tady měla malou byť důležitou roli. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama