Reklama

Reklama

Takigakure no shitō ore ga eiyū dattebayo!

  • Japonsko 滝隠れの死闘 オレが英雄たってばよ! (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Naruto, Sasuke a Sakura mají přidělenou novou misi typu C. Musí ochránit nového vůdce vesnice za skrytou Vodopádovou, Shibukiho, a zároveň mu ukázat, co to znamená být hrdina. Poté, co se dostanou do cílové destinace, poznají pravo povahu nového vůdce, zbabělce bez špetky odvahy. Ke všemu zděšení zrovna napadnou skrytou Vodopádovou nepřátelští ninjové pod vedením nukenina Suiena. Jejich cílem je Voda Hrdinů, která po požití zmnohanásobuje množství čakry v těle. Teď už je vše v rukou Naruta, Sasukeho a Sakury, zda dokáží zabránit Suienovi požít Vodu Hrdinů, a zda nový vůdce skryté Vodopádové Shibuki, bude následovat svého hrdinského otce... (L3G1ON4R)

(více)

Recenze (5)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Typická Céčková mise se zvrtne v bitvu, kde jsou v sázce životy všech obyvatel Hidden waterfall village. Naruto, Sakura a Sasuke teď musí pomoci vůdci vesnice, Shibukimu, ochránit jeho rodnou zemi a ukázat mu, co to znamená být hrdina. Bitky, rasengany a chidori.... a psí hovna = prostě parádní OAV. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Naruto je opravdu machr číslo jedna v překvapování, a hlavně nepadá dvakrát do stejné kaše (pardon psího exkrementu) =oD. Pro toho kdo není dobře seznámen se seriálem a hlavním dějem, je bitva za skrytou vodopádovou dobrou podívanou. Prostě další mise mimo hlavní linii. ()

Paulo.cz 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý bonusový speciál Naruta, který může sledovat i divák, který Naruta, tak úplně nezná. Máme to oddělené od klasického Naruta, tak není třeba pátrat po počátku příběhu o Vodě hrdinů. Jsou zde vtipné scénky, které pobaví a i samozřejmě napínavé boje. Určitě doporučují. 83% ()

Riivy 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší špeciál čo bol vypustený a mám taký pocit, že ho bez problémov mohli zaradiť aj do hlavného deja, kde by bez problémov zapasoval.... ()

Reklama

Reklama