Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majiteľ nočnej diskotéky v centre Soulu, Young-su (Jung-min Hwang), sa pomaly upíja k smrti. Po tom, ako mu zistia cirhózu pečene, rozhodne sa podstúpiť kroky k zlepšeniu svojho zdravia a náprave života. Klub prenechá svojmu partnerovi a sám odchádza na liečenie do sanatória v odľahlej dedinke uprostred hôr. Tu spoznáva mladú ženu menom Eun-hee (Soo-jung Lim), ktorá trpí nevyliečiteľnou chorobou pľúc. Vznikne medzi nimi vrúcne milenecké puto. Ked' sa zdá, že Young-su konečne našiel v živote to, čo hľadal, prepadne ho uprostred hôr nečakaná návšteva z minulosti. (sochoking)

(více)

Recenze (8)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Korejci teda vedia plakať... Sú nezastaviteľními rekordmanmi v plaču! Je normálny plač, aký vidíte na pohreboch. Potom ide nekonečný plač, po ktorom sa nekonečno zdá byť iba päťminútovou chvíľkou a až za ním je samotné nekonečno. No a za nekonečnom sú uplakaní Korejci! ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o kterém víme, jak dopadne a přesto nás to nakonec vezme. Krásně, pomalu vyprávěný příběh o "šmejdovi z města", který se snaží do sebe jít a poznává krásnou holku, která je nemocná, přestěhuje se k ní na venkov ale po jedné cestě do Soulu... ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Im Su-jeong zbožňuji - je to žena disponující uhrančivou melancholickou krásou, pro kterou bych udělal vše, co bych jí na očích viděl. Klidně denně nosil růže, říkal "miluji tě" a položil i vlastní život... Přestože třeba takový ...ing miluji, když Su-jeong ve filmu fyzicky i psychicky strádá, trpím i já jako zvíře. Poté, co jsem se dozvěděl, o čem Haengbok bude, odmítal jsem ho dlouhé měsíce vidět... Ani nevím, proč jsem pro něj toto ráno sáhl. Ale líbil se mi, moc... Je smutný, subtilní, poklidně plyne k očekávatelnému konci, netlačí na emoce... A Su-jeong je v něm krásná jako vždy. ()

May 

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, ze tenhle film stoji a pada s Im Su-jeong, bez ktere by film nebyl takovy jaky je, ale stejne tak bych neopomijela uzasneho Hwang Jong-mina, ktery pouze nema tak zvucne jmeno a zensky puvab, ktery by oslnoval mistni publikum. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama