Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Puol 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená nuda, kde mi už na konci bolo úplne jedno kto je vinníkom. Willis by si mal dávať väčší pozor v čom hrá, Halle je síce stále kočka ale nezachráni to a domnievam sa, že väčšina divákov (vrátane mňa) očakávala, že ukáže viac :-), ako len slušný herecký výkon.. Zaujala ma akurát postava Giovanniho Ribisiho. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

I když jsou v hlavní roli dvě velké hvězdy Halle Berry a Bruce Willis, celý film je tak nějak o ničem a je vám úplně jedno, co se děje s jeho postavami. Na úplném konci se nás tvůrci snaží přesvědčit, že jde o velmi chytře propracovaný thriller a že máme o čem přemýšlet, protože všechno není tak, jak se zdá. Bohužel myslím, že v té chvíli už je pozdě na to, aby nás krmili nějakými bezchybnými konspiracemi. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Dle relativně nelichotivých ohlasů jsem tomuhle utahanému thrilleru nevěřil už od samého začátku, stejně mě ale nalákala případná zajímavá hra mezi stále charismatickým Willisem a stále krásnou (ba dokonce krásnější) Halle Berry. Naplnila se ale nelichotivá prognóza naprosto sterilního, rutinního příběhu bez špetky napětí o jedné investigativní novinářce, kterou provází neuvěřitelné zvraty a scénárista postupem děje přidává další ingredience, kterými ale o to víc prohlubuje logické díry. Herecky je Willis, nasazující kamenný výraz číslo 14, nepřesvědčivý, Berry zase zejména v emocionálně vypjatých situacích přehrává a v mezích přesvědčivosti se tak podařilo udržet pouze třetího v řadě, Giovanni Ribisiho. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som na konci tochto trileru zaregistroval niečo, čo by sa dalo ounačiť za myšlienku, alebo aspoň jej náznak. Dokladá ju aj názov filmu. Nesmiete sa nato pozerať ako na erotický triler s Halle Berry, ktorý by chcel byť druhým Základným inštinktom, pretože tým asi ani nechcel byť. Takže taký priemer na sobotný večer, keď sa vám nechce nič robiť a ani príliš premýšlať. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Docela fajn thriler, taková klasika jak z 90. let. Novinářka Halle Berryová se snaží s pomocí svého IT kamaráda Ribisiho dostat magnáta Willise a pomstít smrt své kamarádky. Celý prostředí erotických chatů mě docela bavilo, Berryovou mám rád, Willise žeru a tak nějak mě to v dobrém přišlo jako thrilery z 90. let. Pointa tu pochopitelně nechybí a docela bych se bez ní obešel a celkově to žádný zázrak taky není, ale bavil jsem se slušně. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Film má natočené tři různé konce se třemi různými postavami v roli vraha. (imro)
  • Z trochu jiného soudku je informace, že po Pulp Fiction (1994) je Neznámý svůdce druhým filmem, ve kterém se Bruce Willis objevil spolu s postavou pojmenovanou Esmeralda. (imro)

Reklama

Reklama