Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Takoví novodobí Blbý a blbější. Např. při scéně, kdy jeden bratr přestěhuje tatínka do jejich bytu, hodnotí to druhý bratr přesně ve stylu, jak by to udělali v tom zmiňovaném filmu. Dobré scény byla např. když už našli jednu potenciální matku "korpulentního tvaru", která je přesně dle jejich představ a ta celá rozradostněná, že se jí také splní její sen, vběhne do cesty autobusu nebo zcela jednoduchá scéna s letadlem, které táhne za sebou nápis, jenž je v nejdůležitějším místě rozdělen:) Nu což, bavil jsem se dávám 3*. A to dokonce lepší 3*;) ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice umělá komedie posazená do prostředí rodinných vztahů .. přesněji ve stylu "Jsme dva bratři a hledáme dítě - Zn. Cokoli, kdykoli a jakkoli". Střeštěnej a bláznivej film to je, ale ne v dobře zajetych kolejích. Řada fórů je ohraných nebo tak blbých, že se člověk ani nezasměje. Holt, strnulá oddychovka pro jedno použítí .. víc se od toho nedá čekat. [39%] ()

Reklama

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo Noc v Roxbury. Ta byla horší, ale zachraňoval to skvělý soundtrack. Tady jsou zase (pro mě) sympatičtější herci, ale samozřejmě nechybí množství stupidit, tolik typických pro americké komedie. Byl jsem překvapen i solidní dávkou vtipných momentů. Zkazila mi to sekce reklamy prostřednictvím letadla a závěr v salónu. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o špatný snímek, nicméně zůstal za mým očekáváním. Sice jsem nečekal nic špičkového,ale tak na 4 hvězdičkovýž film jsem se těšil. Naštěstí je tu několik vtipných momentů, díky kterým mají dva hlavní hrdinové Will Arnett a Will Forte (to jen pro info, kdyz tu nemají profil) co hrát a vás bude bavit se na ně dívat po celou dobu. Čisté 3 hvězdy. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hyperkativní ujetá komedie s několika skvělými vtípky, několika nečekaně zábavnými scénami, vše hustě prokládáno téměř absurdními dialogy. Na styl humoru i titulní, téměř nesnesitelně pozitivní, a taky infantilní, dvojku si člověk sice musí chvilku zvykat, naštěstí humor, ač často pracuje se stupiditou a intenzivní trapností, nikdy nesklouzne do laciné vulgarity a fekálního humoru. Není to nic světoborného, ale svižně to ubíhá, pobaví, nebere se to příliš vážně a nemá to onu typicky do hladka vymletou zápletku. (“Je to silné kóma.“ – „To mě nepřekvapuje, táta jde vždycky do všeho naplno.“) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je uvedeno, že Santa Klaus bydlí na severním pólu, v nulových souřadnicích. Zeměpisná šířka severního pólu je však 90 stupňů severní šířky a zeměpisná délka se neuvádí, neboť na severním pólu se sbíhají všechny poledníky. (rakovnik)

Reklama

Reklama