Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Obsahy(1)

Když rozhádaným manželům (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se přespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své nejhorší noční můře. Zdejší majitelé je sledují na každém kroku pomocí skrytých kamer a začne jim jít o život, když zjistí že se stali jen loutkami ve vražedném pornu… (Reiniš)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (387)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +výborná a houstnoucí atmosféra, kvalitní herecké výkony -pár logických děr, málo krve, prostě víc thriller než horor/// Od tohoto večera už nesjíždím z dálnice a nenavštěvuji zapadlé a odlehlé motely. Nicméně jako divák jsem si Motel celkem užíval. Hodně tomu dopomohl zkušený Luke Wilson a snaživá Kate Beckinsale. O to víc se obávám pokračování s "bezejmenými" herci. Uvidíme, nicméně tento kousek je příhodný pro večery ve dvou v nějakém penzionu :p./// Celkem 67%/// ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

režisér Antal,který ve svojí domovině natočil úžasné revizory,dostal pozvánku do ameriky a začal plodit jednu sračku za druhou.nedávno zprznil predátory,o chlup dřive natočil prozměnu totálně podprůměrný horor,který je opět nechutně nadhodnocen na čsfd.antal nám servíruje ošuntělý příběh dvou manželů,kteří se po smrti syna vlastně nenávidí a někde uprostřed samoty jim kiksne auto,klasika.ubytují se v divném hotelu a začnou se dít rádobi děsivé věci.....slibně začinající horor,který se změní v laciný thriller,parta zabijáků nemá žádné charisma,kate a luke evidentně nechápou,proč že to hrají v takovém braku,filmu chybí napětí,dobrá hudba a něco co by ho vyvedlo z omšelého klišé.rádoby dojemný konec,kdy kate všechny vykosí a manžílek jí zachrchlá do ucha,jak moc ji miluje...sorry ale kdyby mišlo o život,tak bych miloval asi i paroubka,konec nudný a předvídatelný... 61% what the fuck? ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark L. Smith .. Dvě hvězdy za scénář, čtyři hvězdy za režii. Jádro příběhu nemá daleko do Psycha, inspirace tam rozhodně byla. Výsledkem je průměrný, přesto stále takový "malý hezký promo" film, kde si Nimród Antal vyzkoušel Hollywoodské hvězdy (Kate Beckinsale ta chladná mrška zatraceně sluší) a pocvičil se ve stylistické orgii. Doufám, že příště sáhne (nebo dostane?) i po patřičném scénáři. 55%. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Motel smrti, zní to béčkově?? Em... jo, myslím, že jo. Je to béčko?? Hm, no, je tu sice na A4 klišovitých momentů, ale občas to atmosféru má, neřekl bych, že je to přímo béčko, spíš průměrný film s několika napínavějšími okamžiky, s mnoha otřepanými lekačkami, na druhou stranu, na to, že je zrežírován v podstatě na jednom místě, tak nikdy nenudí, má akorátní stopáž a obejde se bez nějaké vymaštěně překombinované pointy. Co herci?? Překvapil mě Luke Wilson, Beckinsale spíš standard. A lekačky teda nic moc, říkáš?? No, je jich tu celkem dost, ale jestli znáte podobný druh filmů, víte, kde máte lekačku čekat. Ta tam pak taky je. Opravdu jsem se leknul snad jenom jednou. Ukápne hostům aspoň trochu krve?? Jo, všechno krvavý se odehraje v závěrečný části a krev kape nejenom z hostů, ale i z hostitelů. Fajn a kolik to stálo a kolik to vytáhlo doláčů z kapes lidí?? Producent vypláznul 19 miliónů dolarů a skásnuli celkem 32,5 miliónů dolarů celosvětově. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti napínavé béčko, které nenudí, a u něhož hlavně nemusíte kroutit hlavou nad stupidním chováním postav. Zdejší hrdinové totiž jednají překvapivě reálně a jejich boj o přežití je tak bez problému uvěřitelný. Tento významný klad trochu napravuje mínus v podobě hlavního záporáka, jenž zrovna mnoho charismatu nepobral a spíš než děsivě působí křečovitě. Ačkoli mi nedělalo potíže přesně odhadnout závěr, tak jsem se bavil dobře, a toho si na filmech cením. 71% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama