Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obsazením rozhodně na první pohled zajímavý snímek, který pracuje s poměrně jednoduchou myšlenkou hotelu, v kterém se zabíjejí lidi a vše je pečlivě dokumentováno a posléze prodáváno. Mnohokrát se budete ptát "Proč neutečou, na co čekají" apod. to je trochu škoda, ale přesto je to slušný horor s výbornou hlavní dvojicí. Así se mi to zdá, ale Luke Wilson nějak nabral na síle pro tento snímek, protože už není tak chatrný jaký býval. Vacancy nenudí. To je dobře a vzhledem k jednoduchosti zápletky poměrně překvapivé. Stále se něco děje a čeho se obávat. Nic není hnané do extrémů, při kterých by jste necítili krev v žilách, ale přesto atmosféra potěší. Vacancy nelze nazvat špatným hororem a to je dobře, protože i takovéhle průměrné horory jsou v dnešní době vzácné. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slovenský distribučný názov je omnoho výstižnejší, ako ten americký a v tomto prípade našim distribučákom gratulujem za ich vtipnosť. Nič iné ako totálne béčko nás totiž nečaká a názov Vacancy môže predstavovať aj psychologický art. Evokuje to Psycho a Texaský masaker, ale tak ďaleko sa Nimrod dopracovať neplánoval. Škoda, že mu nie je umožnené sa poriadne odviazať, ale tipujem, že v rámci súčasnej pásovej hororovej výroby, ktorú nesledujem, je jeho film ešte solídnou žánrovou zábavou. K tomu patrí aj hromada klišé a až tak to neprekáža. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo to nebylo. Bál jsem se jen při prvních náznacích. Stále jsem čekal, jak se hlavní duo ubrání, až na ně konečně vlítnou a ono to ani nebylo potřeba. Štvalo mě, jak je furt okatě nechávali. Atmosféra pak už také nulová. Každopádně potěší pár hezky kloktajících skoromrtvol po rozjetí autem. Nenudil jsem se a ňák mi stačilo, že vidím Lukea Wilsona hrát v hororu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že zdejší padouši viděli Kate v indiánském oblečku v Klik - život na dálkové ovládání a chtěli si natočit nějakou vlastní scénku. Inu, kdo by nechtěl. Tohle je přesně případ, nad kterým člověk/divák zůstane rozkročen. Na jednu stranu hrozně jednoduché, předvídatelné, prosté a místy dost nelogické, na druhou stranu mi to vždycky přišlo hrozně napínavé a s atmosférou, navíc mezi Kate a Lukem to fakt funguje, díky za ně. Mrzí mě ten hrozně rychlej a prostoduchej konec, který jasně ukazuje, že tvůrci věděli co chtějí natočit, celé to postavili na atmosférickém rozjezdu, pak se chvíli plácali, ale vůbec nevěděli, jak to zakončit, tak to prostě střihli na první dobrou v posledních pěti minutách. Korunu tomu všemu nasazuje megafail českého dabingu, který tísňovou linku v závěru nechal (v rámci úspor) promluvit hlasem jednoho z padouchů, což vzhledem k tomu, že to bylo o několik desítek minut dříve použito jako napínací moment, je fakt do nebe volající... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama