Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti napínavé béčko, které nenudí, a u něhož hlavně nemusíte kroutit hlavou nad stupidním chováním postav. Zdejší hrdinové totiž jednají překvapivě reálně a jejich boj o přežití je tak bez problému uvěřitelný. Tento významný klad trochu napravuje mínus v podobě hlavního záporáka, jenž zrovna mnoho charismatu nepobral a spíš než děsivě působí křečovitě. Ačkoli mi nedělalo potíže přesně odhadnout závěr, tak jsem se bavil dobře, a toho si na filmech cením. 71% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller s výborným napětím, logickými postupy i přemýšlením postav a skvěle vybranou hudbou. Avšak na 4 hvězdičky mi tam trochu něco scházelo. To, jak umřeli ti maskovaní šílenci, mě docela zklamalo a chování toho hlavního maniaka mi přišlo docela směšné. Zbytečně přehrával. Ke všemu, když si přičtu ty chybky, které tam evidentně jsou (např.: poklop v koupelně zakrytý dečkou po návštěvě vraha), tak musím zůstat na třech, ale slušných hvězdičkách. Není se za co stydět, ale chtělo by to jisté úpravy, aby to mohlo sahat do těch nejvyšších vod. 65% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Režisér tu kope první ligu, zatímco scénárista se utápí někde v krajském přeboru. Prohřešky vůči inteligenci jsou filmům, balancujícím na hraně thrilleru a hororu, často vlastní, ale zdejší znásilňování logiky se mi do vkusu netrefilo vůbec. Pokud se při sledování rozptyluji myšlenkami na nepravděpodobnost celého dění, je něco špatně. Pozitivem je slušné napětí v první půli a přesvědčivá titulní dvojka, negativem slaboučký závěr a absence výraznějšího momentu. Antalova režie je ale do budoucna přinejmenším nadějná... což víme už od Revizorů. 5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slovenský distribučný názov je omnoho výstižnejší, ako ten americký a v tomto prípade našim distribučákom gratulujem za ich vtipnosť. Nič iné ako totálne béčko nás totiž nečaká a názov Vacancy môže predstavovať aj psychologický art. Evokuje to Psycho a Texaský masaker, ale tak ďaleko sa Nimrod dopracovať neplánoval. Škoda, že mu nie je umožnené sa poriadne odviazať, ale tipujem, že v rámci súčasnej pásovej hororovej výroby, ktorú nesledujem, je jeho film ešte solídnou žánrovou zábavou. K tomu patrí aj hromada klišé a až tak to neprekáža. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Půlhodina totální nudy s nejrůznějšími a hlavně předvídatelnými klišé, bez jakéhokoli leknutí, s logickými kiksy a příšerně hrající Kate. Vrchol nastal při protahované scéně s boucháním na nejrůznější zdi a dveře, kdy jsem se téměř červenal nad její naprostou nefunkčností. A pak najednou stačí párkrát zablikat, v krátké době několikrát vyděsit a už koukám na všechno jinak a hlavní dvojici (spíš tedy sympaťákovi Wilsonovi) upřímně fandím. Výstavní šoky, pro změnu nějaké to popření klišé a děsivá atmosféra. Ten protiklad proti úvodu je téměř neuvěřitelný. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama