Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Theron pracuje na natáčení filmu a režisér filmu ho nenávidí. Aby se Jacka zbavil, namíchá mu na jedné důležité akci něco do pití. Jack pak neúmylsně urazí všechny důležité osoby, totálně akci zničí a octne se na špatné straně zákona. Je zoufalý a utíká před policií. Obrátí se na svého kamaráda, maskéra Shortyho. Ten z něj udělá černošku, mamču Jacka. Mamča Jack je brzo "zaměstnána" snoubenkou režiséra, ale vše se ještě zkomplikuje, když se do ní začne zamilovávat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Béčkové filmy nesleduji a nebýt Chalenge Tour 2017, zřejmě bych se na nc podobného nepodívala. Bez nápadu a vlastní invence. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

X-tá variace na muže v ženské kůži. Tentokrát z exotické Jižní Afriky v podání tamějšího rádoby vtipálka Leona Schustera (Bláznivý šaman, Yankee Zulu). No řekněme si to rovnou, Mrs. Doubtfire to rozhodně není - spíš takový primitivnější odvar Agenta v sukni. Zajímavostí je pro mne bizardní Schusterovo 30 místo, které mu určili diváci v televizním SABC3's Great South Africans inspirované sérií BBC 100 největších Britů (1. Nelson Mandela, 2. Christiaan Barnard, 3. Frederik Willem de Klerk …. 12. Charlize Theron .... 35. J.R R. Tolkien) ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

To byl ten nejnechutnější film, co jsem kdy viděla. Kdyby to šlo, tak dám mínus dvě hvezdičky. Tohle ani neměli točit!!!!! ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Vcelku naivný scenár a slabá réžia, tak to bude za 2hviezdičky. A to je v tom už zarataných tých pár zdarilých momentov (a to ich tam nieje moc). Takže nič prevratné. A zase je tam použitý neštastný fekálny húmor. Ach jaj. Prečo sa len tak znižujú na tu úroveň. Aha už viem, ono to funguje. Inak by ten film stál naozaj za to h....o. Je ironia, že prave to ho vytiahlo, nie moc, ale na jedno vzhliadnutie to úplne stači. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama