Reklama

Reklama

Recenze (7)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to bylo zlo, ale přes dvě hodiny tohohle už byly opravdu moc. Kasinové filmy mě nebavily nikdy, a že jsem jich při koukání na HK, kde se v tom vyžívají, něco nakoukal... Tenhle se trošku lišil, ale ne až tak moc, hlavně tou délkou. Právě ta pro mě nepřitažlivá hlavní náplň filmu je protkaná občasnou erotikou a hlavně nápisy připomínajícími, že jde o zpracování komixu. Sečteno podtrženo, odkoukáno zapomenuto. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Nenudil jsem se, ale že bych se nějak báječně bavil se taky říct nedá. Film spíš tak nějak plyne, hezky se na něho kouká, ale nedá se s ním souznít. Hlavně díky scénáři, který je zbytečně přeplácaný a momenty, které by normálně diváka zarazily do sedačky, tu prostě proběhnou okolo vás. Zachraňuje to fajn retro atmosféra a svůdná Kim Hye-su. Nebýt tak šíleně dlouhý, mohl být mnohem zábavnější a s větším tahem na branku. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Nezbývá mi než souhlasit s ostatními. To, co fungovalo u Podrazu, který je navíc o deset minut kratší, tady vrzalo až hrůza. Strašně dlouhý rozjezd, který nezachránilo ani posledních cca 50 minut, v kterých to konečně začalo odsejpat. Škoda, že ten čas to zabil, protože kamera i OST byly výborné. Příběh sám o sobě také. Jenom ho holt vypravěč podával příliš ze široka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, no na to, že film trval takmer 2 a pol hodiny som čakal nejaký zamotanejší dej, alebo aspoň obšírnejší. Pretože väčšinu deju aj tak zožrali len kadejaké kartárske podvody a budovanie (ne)priateľstiev. Takže to pôsobilo dosť monotónne. Zbytočne naťahované, a preto to strácalo to svoje pôvodné čaro. A navyše sa mi občas dosť plietli postavy, no to je asi taký bežný jav pri aziatských filmoch. Záver dosť dobrý, no aj tak by sa to podľa mňa kľudne zmestilo aj do 2 hodín. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Z filmu je cítiť príjemný retro štýl, atmosféru skutočnej high society, a noblesu hazardných hráčov, čo však film zráža dole je zle podávaný príbeh. Režisér robí navlas rovnaké chyby ako vo svojej prvotine The Big Swindle, a dej neobratne kúskuje do niekoľkých flashbackov a časových rovín, ktoré medzi sebou mieša, a tým nechcene mätie diváka. Keď sa tieto chyby skombinujú s faktom, že film má takmer 2 a pol hodiny, tak na konci začína byť nepríjemne popletený a nudný, a prezentované dejové zvraty už viac neohúria, ale skôr vyplynú do stratena. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama