Reklama

Reklama

Ddukbang jeonseol

  • Jižní Korea 뚝방전설 (více)

Obsahy(1)

Tři kamarádi touží mít na škole svůj vlastní gang a stát se legendami. Což se vzhledem k bojovné povaze bosse Jeong-gwona stane velice rychle a po založení „No Touch Clanu“ a vybití dosavadního gangu obsadí stoku, o kterou se vedlo nespočet bitek. Jenže čas plyne, z gangu zůstanou jen vzpomínky a přátelé se rozejdou do všech koutů Koreje. Po mnoha letech si ovšem na stoku dělá zálusk velice mocný gangster se svými plány na nákupní středisko. A je to snad náhoda, že se Jeong-gwon vrátil zrovna do města jakoby odnikud a bez minulosti... Takže musí znovu zformovat gang, svolat všechny kumpány a osud legendární stoky si s gangstery pěkně na férovku vyříkat železnou tyčí… (t_gon)

(více)

Recenze (2)

tombac 

všechny recenze uživatele

Výraz "tuctový korejský mainstream" přesně vystihuje i tento snímek. Jako v mnoha korejských filmech jsou středobodem Bar Legend (Three Fellas) gangy a rvačky, přičemž se pokoušejí o komediální odlehčení příběhu a zisk sympatií pro tři ústřední hrdiny, kamarády a frontmany jednoho z klanů, které si navzájem rozbíjejí huby na prostranstvích u řeky ve studentských letech i po. Film zabrousí s pomocí černobílých scén do vážných vod, ale zůstává jen u pokusu vytvořit vypjatou, hustou atmosféru a vtáhnout diváka do děje. Herecké výkony, bitky (zapomeňme na výrazné vizuální podání Gangster High), příběh - vše ve filmu je skrz naskrz průměrné. Včetně nevýrazného zloducha v podání známého korejského herce O Dal-sua (záporák z Oldboye). 5/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film, který mne opravdu neustále bolestivě zklamával ... Od začátku má neuvěřitelný potenciál - výborný vizual, vtip, zezačátku i spád, dobré herce a akci ... Jenže než aby se z filmu stala další pořádná "studentská řežba" typu Miikeho "Vran", film neuvěřitelně rychle ztrácí dech a energii, předkládá nám zcela zbytečné a nezábavné scény, nezábavný humor atd. Strašná škoda tohohole ... kdyby filmaři raději vsadili mnohem více na akci a trochu film zvážnili a ne naopak odlehčovali, mohla to být pecka. Takhle se jen neustále těšíte na závěrečné zúčtování a koukáte na měřič stopáže filmu ... Škoda, ale i tak dobrý film. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama