Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1992, Deth pracuje v starom L.A. ako súkromný detektív a po tranceroch ani stopy. Jedného dňa je ale nečakane povolaný späť do roku 2247 - Angel City je zmietané vojnou s trancermi a veľa členov mestskej rady sa stalo ich obeťou. Preto je Deth neodkladne vyslaný do roku 2005, aby zistil kto odtiaľ posiela všetky tie vraždiace bytosti. Leena sa zatiaľ stala novinárkou a aj ona sa dostala na stopu tábora na výrobu trancerov. Dokonca ju skontaktovala R.J., ktorej sa z neho podarilo ujsť. A tak sa táto trojica posilnená cyborgom menom Shark infiltruje do nepriateľskej základne... (beso74)

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčkový Blade Runner, teda vlastne Trancers Hunter Jack Deth sa opäť zmieta medzi emóciami. Ako si uchrániť niektoré svoje lásky a ako nakopať parchantov, hlavne do ksichtu. V jednom mu pomôže cameo Helen Hunt, v tom druhom sympatická humanoidná robopríšerka od firmy KNB EFX Group. Celkovo ale nuda, pričom akciu si musíte vymodliť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Oproti dvěma předchozím dílům je tohle přece jenom slabota. Nejsou tu už tak dobré hlášky, příběh se možná zbytečně moc komplikuje, hlavně v rámci té romantické roviny, některé postavy zde chybí a nezachrání to ani konec, kde se je tvůrci snaží navrátit. Jsem mírně zklamaný, ale aspoň je to pořád relativně krátké, což je dobře. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak u Trancers 3 -ky je pribeh na mna prilis prekombinovany, fakt som sa v nom stratil, Andrew Robinson /Dirty Harry 1/ mi tu nesadol a bol otravny, krasna Helen Hunt mala len kameo, salobota . 30 % ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Ježek Sonic. Takhle by měl vypadat filmový ježek Sonic. Naprosto překvapující béčko. Toto není kopie Sonica, jelikož komiks, který je podobný (více než podobný) tomuto filmu, vznikl okolo roku 2006, bylo to pokračování jiného komiksu se Sonicem se stejným názvem, jenže tento film je z roku 1992. Takže komiks Mobius 25 years later se asi tímto filmem inspiroval, ale to jsou jenom jakési mé domněnky. Suprový děj, spousta akce, což je poklona u Full Moon Features, jelikož u většiny akčních filmů to s akcí neumí moc spojit. Někteří herci byli dokonalí, a někteří průměrní. Sice to není mistrovské dílo, ale mě to bavilo extrémně, to znamená, že tento film je na slabších 5*. Dnešní komiksy se Sonicem (nemyslím ty z roku 1995-2002) se mají co učit. Když béčko umí navnadit lepší atmosféru než áčkový komiks. ;( ()

Reklama

Reklama