Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V každom meste je blázon. V tomto tiež, hoci to nebolo tak odjakživa. Seung-ryong sa ako blázon usmieval v časoch dobrých i zlých. Mal ten najžiarivejší úsmev a každý, kto ho videl, musel sa smiať tiež. Mal len jednu bundu, jedny tepláky a smradľavé tenisky, ktoré neustále strácal. Drel od rána do večera, nikdy nebol unavený a nič ho netrápilo. Chcel jediné, aby jeho mladšia sestra nikdy netrpela. (sochoking)

(více)

Recenze (46)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Krásný film o jednom hlupákovi, který má však větší srdce než by o sobě mohla říct většina ostatních lidí. Láska k rodině, přátelství a sebeobětování... o tom všem film "Pabo" je. A i když je to podívaná smutná, je především plná čistoty a krásy, od které jsem nemohla odtrhnout oči. ~(4,7)~ ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jen skvělé pocity z tohoto filmu ve mě zůstali... Skvěle zahraný "ňouma", který mi trochu připomněl Seung-u Jona z Marathonu... Náherný, pomalu ubíhající smutný a přesto milý příběh s krásnou hudbou, příběhem a Prahou s Národním Divadlem nakonec... Doplněk: Velice mne mrzí, že ke dni 11.12.2010 vidělo (hodnotilo) tento jeden z mála procent diamantů mezi filmy jen 110 lidí... ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Někdo si konečně všiml, že ve všech rolích, do kterých obsadili Rty Tae-hyuna, hrál dementa navzdory tomu, co po něm chtěli. A tak mu konečně připravili roli, ve které nemusí hrát, a světe div se! Stal se zázrak, první film, ve kterém mu věřím. Ale to je jen takový výskot bokem, protože celkově mě tenhle film dost pozitivně překvapil. Jak se takovýchhle filmů točí pomálu, tím kvalitněji vypadá, protože obsahuje ten element, který jinde chybí - tu špetku uvěřitelnosti, která mi pomůže prožít s postavami jejich příběh až do konce a zanechá ve mně pocit, že jsem viděl něco víc než běžnou limču s líbáním uprostřed a bukotem nakonec. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nekoná se žádnej milostnej trojúhelník, ani se nekonaj stovky srdceryvných scén, přesto to je ale velice kvalitní a silný drama, ve kterým mi konečně nevadila blbá tlama Cha Tae-hyeon, ono je pravda, že v My sassy girl to u něj nebyl až zase takovej problém, ale například ve Windstruck byl ten závěr s nim a s tim jeho absolutně dementním pohledem úplně zdrcujícně příšernej, ale tady hraje výborně a nechybí tady ani velice příjmenej ženskej element v podobě Ha Ji-won. Btw. Jaktože mi nikdo neřek, že Ha Ji-won byla v Praze??? ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Jedná se o opravdu dojemné drama, smutné, ale přitom milé, tak, jak to umí jen v Jižní Koreji. Film pojednává o bláznovi jménem Sung-ryong, který se po deseti letech čekání setká s bývalou spolužačkou Ji-ho, jež se do něj zamiluje. Dozvídáme se o jeho minulosti, jeho vztahu k mladší sestře, které vadí jeho neustálá péče. Je to jeden z mála filmů, které mne rozbrečely. Pokud máte tu možnost, určitě film zhlédněte, stojí to za to. Nejhezčí byly stejně poslední minuty, které se odehrávaly v Praze :). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Snímek vychází ze zábavné komiksové předlohy nesoucí identický název. Čtenářům, mezi než se řadí i samotný režisér snímku, Jeong-kwon Kim, se představovala od začátku ledna do konce dubna roku 2004. Jejím autorem není nikdo, než jeden z nejpopulárnějších jihokorejských komiksových tvůrců, Full Kang. (Conspi)

Reklama

Reklama