Reklama

Reklama

Miseuteo robin ggosigi

  • Jižní Korea Mr.로빈 꼬시기 (více)

Obsahy(1)

Min-jun věří v pravou lásku a vždy se plně věnuje svému partnerovi, což má však pokaždé za následek bolestný rozchod. Tentokrát jí bylo zlomeno srdce přímo v den přítelových narozenin a Min-jun z rozrušení nabourá do auta pohledného cizince Robina. Aby se vykroutila z problému, předstírá, že neumí anglicky. Když se však Min-jun vrátí do práce, zjišťuje, že jejím novým šéfem není nikdo jiný než právě Robin. (profhubert)

(více)

Recenze (17)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Na filmy se lidé dívají z různých důvodů. Někdo kvůli hercům, někdo kvůli žánru, předloze, doporučení, hudbě, režisérovi nebo protože je film prostě in. Nebudu nic skrývat, já jsem se díval, protože se tam chvíli mluví o Starcraftu :) Nakonec to bylo jen příjemným zpestřením moc milé romantické komedie. Bavil jsem se opravdu skvěle až na část s prskavkama (ta byla taková nepřirozená) a závěr pracovní linie (ten byl blbý jako v jiných komediích, ale aspoň krátký). Bylo by hezké vidět tuhle komedii v českých kinech, protože nevidím, čím by se lišila od ostatních, co se do kin nasazují. Možná distributorům vadí, že to je z Asie a není to ujeté, jako čínské kung-fu filmy. Jinak už si moc nedovedu představit, co jim může bránit nasazovat Asijské filmy. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně typický příklad filmu, který komedií nikdy nemůže být, protože tento film celou dobu žádnou vtipnou scénu nemá. Prakticky jediná funny scéna byla ta závěrečná, jenže já už asi poslední hodinu se brutálně nudil. Ne tohle není zajímavý film a dobrý na podívání. Eom není špatná herečka (i když ta její english byla hodně lol), hodně se mi líbila v Dancing Queen, ale prostě je starší než Daniel, nehodila se tam vůbec. Daniel je pěknej chlap, ale kvůli tomu přece tam nemrdnu vysoké hodnocení. Ne, tohle hodnotím jako film, který mě vůbec nepobavil. Korejci jsou navíc masochisti, protože to natahovali jak mohli. Typický příklad nevkusného korejského mainstreamu. ()

Reklama

Toto 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komédia o dievčine ktorá nemá šťastie na chlapov, ktorí ju využívajú a potom odkopnú.Príchod nového a sebavedomého šéfa a jeho narážky na jej naivitu, naštartujú jej snahu sa zmeniť a popritom donútiť ho aby žobronil o jej pozornosť. To sa samozrejme nezaobíde bez vtipných a aj trápnych situácií so šťastným koncom. Nič nové, ale ani neurazí. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Docela mi vadilo, že se film snaží být světový. Naštěstí některé korejské rysy zůstaly zachovány, takže to nedopadlo katastrofálně. Děj ale bohužel ničím nepřekvapí. Přesto se na to dívalo hezky a nenudila jsem se. Hlavní hrdinka mi byla sympatická a na Robina se také hezky dívalo. Byly tu trapné situace, které mě hodně pobavily. Takže zůstanu u milé oddychovky. Malinko slabší 4*. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně natahovaná romantická komedie, která mě nijak zvlášť nezaujala a teď po pár dnech, když píšu komentář, si vlastně ani nevzpomínám přesně, jak skončila. Tedy jak skončila ta romantická linie. Vím, že ta pracovní skončila naprosto šílenou wtf scénou... Za dost nešťastný považuju to, že hlavní hrdina mluví anglicky, zatímco hlavní hrdinka korejsky - veškeré jejich promluvy pak působí tak nějak uměle a jejich vzájemným emocím vůbec nevěřím. Není mezi nimi chemie, nejiskří to. Hlavně kdyby film končil po 60. minutách, tak by byl sice děsně krátkej, ale alespoň ne tak natahovanej. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama