Reklama

Reklama

Hadi ve vlaku

  • USA Snakes on a Train
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena zasažená Mayským prokletím byla odsouzena k smrti způsobenou stovkami hadů. Jediná možnost, jak si zachránit život, je urychleně se dostat za hranice a najít šamana, který jí může pomoct. Nasedne tedy na vlak mířící k L.A., ve vlaku se však objeví stovky krvelačných, jedovatých a hladových hadů, a všichni pasažéři se octnou v ohrožení života. (PußyMagnet)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pekny obal, ale to este neznamena, ze aj film bude na slusnej urovni a bude sa to dat pozriet bez frflania. Coho dokazom je aj tento megafilm od preslavenej firmicky The Asylum :) Zena v stave prekliatia, ktora sa zvijala ako dobity pes na zemi, mi uz pekne liezla na nervy, ked len dookola prosikala, ze ma bolesti od hadov v tele. Zvracanie v podobe zelenej zelatiny s nadychom limetky a nasledne vyvrhnutie maleho hadika von z ust ma po case uz dost otravovalo a nudilo. Jej dobrosrdecny spolocnik v podobe nejakeho podomoveho zaklinaca, ktory jej akoze pomahal mi akoze nahanal respekt pred nim, cim je, hlavne ked ten svoj magicky prasok fukal do tvari svojim spoluobcanom z Juznej Ameriky, ktory boli vo vlaku na cierno ma pekne pobavil :) Ked uz konecne ukazali prvy utok hadov na ludi, tak ma to prekvapilo, ze zabery boli aj troska do gore zmyslania. To som fakt necakal, ze sa na taketo nieco pokusia tvorcovia filmu. Mile prekvapenie pre mna. Ostatne utoky hadov stali za prd, pretoze poriadne nic neukazovali, len samotne zabery na hadov a to bolo asi aj vsetko. Az pri konci filmu sa to troska rozbehlo, ked ta grcajuca zenska sa zacala premienat na hada. Po dlhych spicakoch v jej ustach a posadnutym spravanim po hadoch sa to bleskovou rychlostou premiestnilo na pretransformovanie na obrovskeho hada, ktory hltavo zacal zrat vlak, ako zmyslov zbaveny. Konecna zahuba nadrozmerneho hada bola uboha a moc sa mi nepacila, vyzeralo to take odflaknute :( Celkove resume filmu znie dost slabo, ale uz som aj videl horsie filmy ako je tento megahoror:) ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to hrozné, ale Asylumáci mě zase překvapili, protože to bylo ještě mnohem horší. Kurva, jak může natočit dneska někdo tak neuvěřitelnou sračku?? Starej, hnusnej, studenej interiér vlaku, asi jedenáct cestujících, ve skladovacích prostorech hulí nějakej zfetovanej magik nějakou prastarou dýmku a všem fouká do ksichtů nějakej bordel. Vedle něj polehává ženská, která je obětí dávné kletby, či co, teče z ní černá krev, bleje nějakou želatinu, žere hady a nakonec se promění v gigantickou gumovou žížalu. Film je vskutku dementní (všichni hadi chřestí, ačkoliv se jedná o užovky, max. krajty nebo hroznýše, chřestýše jsem nezahlédl... opakující se stejné záběry - shit, tohle fakt nesnáším), odehrává se snad v jednom vagónu a pak v tom přepravním skladišti dole, užovečky se noří do lidských předloktí (nějaká tak krev tu stříká, ale ty záběry rozřezávané kůže nebo vytrženého srdce jsou strašlivě amatérské)... no a pak přichází velké finále, to už jsem na to čuměl, jako kdybych byl paralizovanej hadím jedem, prostě příšerný... ale zase je pravda, že si budu navždycky pamatovat, že jsem viděl film, kde had sežere vlak. 80 minut života v prdeli. Snažte se je využít lépe než já a na tohle se nikdy nekoukejte... ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dej mi ty hady vrat mi ty hady! no myslel jsem ze spolecnost asylum uz mne nicim neprekvapi ale chyba lavky v zadnem pripade nezamenit z hady v letadle proboha! kdyz sem na to koukal poprve vydrzel jsem do pulky a pak to vypnul byla to fakt hruza vsech hruz pak jsem se donutil divat se podruhe protoze sem byl zvedav na ten konec o kterym jsem si tu precetl ps mimochodem zdravim krale spoileru nekdo tady na ne nasazuje ale ja jim fandim clovek tak aspon nekdy vi cemu se doopravdy vyhnout ja tu chybu udelal a dival se a souhlasim ze ten konec je opravdu vse prekonavajici natocit tohle v dnesni dobe z triky jak z 80 let je fakt neco neskutecnyho to nemuzou asylaci radsi neco vykrast jak to dela Wynorski nebo Ray? tohle vypadalo fakt udesne a definitivne sem byl dorazen dokud byl film o bliti hadech lezoucich lidem pod kuzi a dost spatnym gore byla to sracka ale kdyz ten megahad sezral vlak prislo tornado a to ho odneslo kamsi do jiny dimenze definitivne jsem vypnul pocitac a sel spat doufaje ze nemam nejaky ty hady v posteli... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asylum opět nezklamalo a natočilo další „kvalitní“ film, který je hodný rochnit se v odpadních vodách. Tentokrát bych film zas až tak úplně necupoval, protože v některých momentech vypadá přece jenom zajímavě. Tvůrci se alespoň pokusili trošku rozvinout charakteristiky jednotlivých postav, čehož se v jiných filmech mockrát nedočkáme. I některé „brutální“ scény jsou překvapivě dobře natočené( v rámci možností této společnosti) , takže já tohle jako odpad hodnotit nebudu. Samozřejmě však ani nikomu doporučovat nebudu, aby se na to díval! Polykání vlakové soupravy ani komentovat nebudu, protože na podobné hovadiny jsem si už dávno u asyláků zvykl. 30% ()

Guzo odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film za několik měsíců, který jsem viděl (a to jsem někdy 14 dní zpět koukal na Jezero 3). Efekty, scénář, herci, hadi.. všechno naprosto příšerné. Myslím, že sám bych vymyslel a natočil mnohem lepší film (asi tak za dva dny) a to s tím nemám nejmenší zkušenosti. Tihle tvůrci ale určitě také neměli. 0/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl v důsledku ohlasu diváků na film Hadi v letadle (2006). Snímek Hadi ve vlaku byl pak na DVD uveden tři dny před kino premiérou filmu Hadi v letadle (2006). (karlik4801)

Reklama

Reklama