Reklama

Reklama

Survival

(hudební videoklip)
  • Japonsko Glay - Survival
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Hudební
Japonsko, 1999, 5 min

Recenze (5)

Matty 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv nejsem znalec japonského anime (viděl jsem všehovšudy 5 celovečerních filmů), tohle mě dokázalo zcela uchvátit (možná právě proto, že tím znalcem nejsem). S přihlédnutím k tomu, že se jedná „pouze“ o hudební video jedné japonské rockové grupy, je animace na špičkové úrovni, cosi jako příběh má patřičné grády a hudba se také dá poslouchat. Vlastně se dá poslouchat do té míry, že jsem se o práci těchhle „gayů s elkem“ (tři synci a jedna dívka) začal vážněji zajímat. Ač se jeví jako japonská alternativa Tokio Hotelu, musíte brát v potaz obrovský rozdíl v příjemnosti poslechu německého a japonského jazyka. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Morimoto animuje dle mého vkusu i v tomto videoklipu. Ovšem hudba není můj šálek čaje. Že jsem nerozuměl textu - to už beru jako svou chybu. Slabší ****. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Hudba nebyla špatná, kresba si nese tak nějak svou vlastní estetiku a působila poměrně příjemně. Docela by mě zajímalo, jak by příběh pokračoval, kdyby se ho tvůrci rozhodli prodloužit do plnohodnotného filmu. Spíše čtyři, než 3*. ()

Reklama

Reklama