Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Ken Duken musí najít vraha svých rodičů a osvobodit ze spárů největšího nepřítele Stephana Luca svou dávnou lásku Claire Keim. Během úporného hledání prožívá dobrodružný život jako statečný a obávaný pirát, kterým se stal shodou nešťastných náhod. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

newSami 

všechny recenze uživatele

Snaha o "nemeckých pirátov Karibiku"? Bohužiaľ, ani to nie. Neviem, čo je na tejto legende "pravdivé", či je to niečo ako náš Jánošík, či je to naozaj nemecká legenda. Filmu by aspoň trochu pomohlo skrátenie, príbeh sa neskutočne dlho vlečie, má veľmi veľa hluchých miest, kedy sa divák nudí. Atmosféra je síce veľmi pekne dokreslená kostýmami a prostredím, dokonca aj lode sa snažili urobil autenticky (žiadna veľká Čierna Perla). V polovici filmu však už človek chce, aby sa už skončil. ()

cure 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapujúco veľmi nízke hodnotenie. Aj keď je to nemecký film, ktorý sa s rozpočtom zrejme ani len nepriblížil Pirátom z Karibiku, tak ide o veľmi príjemnú oddychovku. Čo oceňujem najviac je zaujmavý scenár, ktorý dokáže udržať pozornosť diváka aj keby si pustil oba diely za sebou. Ano je pravda, že je tam cítiť nemeckú produkciu, ktorú nie každý oblubuje, ale prečo by mali točiť filmy o pirátoch len američania, ktorým sa to tiež nie vždy vydarí. Zaujmavý príbeh, sympatický a dobre hrajúci hlavný hrdina, ako aj ostatné vedľajšie postavy (až na pár vynimiek, z ktorých by som vyzdvihol "krásku" a "záporáka"). Film na mňa pôsobil trošku ako z osemdesiatich rokov, ale ja som sa bavil (v krátkej dobe som ho videl už dva krát) a keby mi bolo o 20 rokov menej tak dam za štyri. Takto za kvalitné tri hviezdy 65%. ()

Reklama

Nick321 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný německý film o středověkém chlapci, který tragicky přijde o rodiče, nějaký čas žije v klášteře, po odchodu se stane námořníkem a nakonec po úspěšné vzpouře vůči despotickému kapitánovi pirátem. Bere bohatým, dává chudým a hledá kromě vraha svých rodičů také svou lásku z dětství. Některé scény jsou nudně zdlouhavé, ale není jich mnoho, já jsem se u filmu bavil a rád si ho čas od času pustím. 4*. ()

miselin36 

všechny recenze uživatele

Nejakým zázrakom som u toho dokázal usedieť takmer až do konca, nie zrovna najhorší nápad s dejom zasadeným do sveta Hanzy a pirátov Severných morí, je ubytí roztahaným príbehom, nepríliš sympatickými hrdinami a zbytočnostou mnohých scén. Nehrajúci herci sú len čerešnička na torte. Obdivujem toho kto to dopozeral až do konca. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Lidé krutí, bezcitní, chamtivý a bezpáteřní vládli,vládnou a zřejmě i budou vládnout lidskému světu. Vyjímky existují, ale je jich jako šafránu. Nejhorší je, že šlechta se opět domohla svých, většinou krvavých majetků a opět se cítí být něčím víc, než obyčejnými lidmi. K této šlechtě se u nás vytváří další, tzv. "novodobá" šlechta, která je snad ještě horší. Aby lidé uvěřili alespoň v trocha spravedlnosti krmí nás takovýma pohádkama, jako je tento film. Nevěřím ve spravedlnost, nevěřím tudíž ani v boha - a tak rád bych věřil ... . ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama