Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (465)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +úvodní vysvětlení a základní pointa proč se to vlastně děje -zpracování snímku/// Tak tohle se moc nevyvedlo. Elimu fandím, o tom není pochyb. Žel, jediné co potěší je herecké obsazení. Tedy v tomto případě Milan Kňažko a Richard Burgi. Jinak vše stojí za starou belu. Tak řeba: dívčiny nejsou žádné sexbomby, nejsou to ani žádné extra herečky a tak se vlastně není ani na co koukat. Co mě nejvíce sra*o, tak to že, spousta scén bela dobře rozehraná, ale pěkně rychle zase ukončená. Kde skončili ty ostatní dívky co tam byly zavřené? Proč tedy tam byl záběr jak jednu potrápili tím, že mohla utéct a přesto se jí to nepovedlo? Kde skončil ten kluk, který ujížděl autem a přitom chtěl pomoct hlavní hrdince? A je tam mohem více nedodělků a nedokončených scén. I závěr je rychle ustřižen a tak teprve to nejlepší tam není. Nebo to bude ve trojce? To snad ani raději ne. Do příště pryč se střední Evropou, pryč s těma malejma cigánama a konečně nám taky Eli něco ukaž, tohle bylo slabé (Zvlášť po novém Halloweenu). Opravdu je zajímavý z části jen příběh a někteří herci a to věru nestačí i pro takového fandu hororů jako jsem já.../// Celkem 40%/// ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne rozplzlá sračka, s prepálene dlhou a nudnou expozíciou plnou nezaujímavých a hlavne zbytočných osudov. To čo v jednotke ešte ako tak fungovalo (vďaka neznalosťi pozadia Hostelovského "biznisu"), je dvojke úmorným čakaním na avizovaný masaker. Dva krát indentická stavba jendoducho nemôže fungovať a to nemusím byť režisér, aby som to pochopil. Žial samotné slabučké finále len podtrhuje bezradnosť tohoto nakoniec prekvapivo sterilného pokračovania. To je podpásovka, ktorú som nečakal (a to som toho veľa nečakal) a Tarantino by si mal včas rozmyslieť, pod čo sa podpíše. 10% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zase není tak špatný, jak se může ze zdejších hodnocení zdát. Za celou dobu jsem se ani chvilku nenudil, krve a brutality tu bylo tak akorát, takže já jsem vcelku spokojený. Nutno ale dodat, že nejsem úplně hororový divák (už ani nevím, kdy jsem naposledy viděl nějaký horor), takže jsem uvítal, že tu nebyly žádné lekačky, žádné děsivé scény a že jsem věděl, co mohu očekávat. Uznávám, že to byl "hororový čajíček" s předvídatelným a nijak děsivým dějem, ale právě takové horory mi vyhovují. Já se totiž děsně nerad u televize bojím a lekám. Takovýto typ hororu je pro mě ideálním řešením a prostě mi to plně vyhovovalo. Navíc je zde úžasná přidaná hodnota v podobě českých reálií, jako je např. Český Krumlov, a sympatické folklorní lidové písně z našich luhů a hájů. Oproti prvnímu dílu je zde navíc sympatické i to, že už od začátku sledujeme klienty, kteří přijedou do Slovenska, aby si zabili nějakou tu americkou pipinku. A Milaň Kňažko je prostě úžasný záporák. Já nemám prakticky žádné výhrady, byl to zajímavý film, na který se dalo dívat a náleží mu tímto ode mne tři hvězdy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Myslím, ba dokonce jsem pevně přesvědčen, že minimálně jedna věc se od prvního dílu zcela změnila. Naprosto zde chybí jakýkoliv náznak napětí. Což je v hororu sakra cítit. O co tu běží už jsme měli možnost poznat v prvním hostelu, takže moment překvapení je zde, jako slovem ze slovníku spisovné eskymáčtiny. Pořád tam však nechybí nějaká ta laskominka, na kterých je vlastně celý film vybudován a snad taky proto se chystám hodnotit tak, jak se chystám hodnotit. Jsem rád, že ve filmu opět hrají idioti. Teoretická sestava a teoretická hlavně proto, že předpokládejme oproštění od dat narození i smrti v podobě Einstein, Newton a třeba ještě da Vinci by asi s vrahouny nebyla v tak dokonalé symbióze, jako to zvládnuly tři chytré američanky, které za svoji chytrost také patřičně zaplatily. Druhý Hostel však vidím, jako horší Hostel. Proto slabé 2*. Každopádně na ten třetí Hostel se rozhodně chystám. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že může druhý díl Rothova ultra-paskvilu klesnout ještě hlouběji než jeho předchůdce, ale stalo se. Pokud byl "Hostel" ve filmové žumpě po pas, "Hostel II." se v ní utopil. Devadesát jedna minut brutálností o ničem bych ještě tak nějak zkousla, ale rádoby šokující závěr, z něhož se mi smíchem rozslzely oči, byl už na můj fanouškovský žaludek vážně moc... Projímadlo je minulost, teď je tu Hostel II.!!! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Krátké cameo si ve snímku střihl režisér Ruggero Deodato, který má na kontě legendární řezničinu Kanibalové (1980), známou též jako Cannibal Holocaust. Příznačně si tu zahrál italského kanibala. (imro)
  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)
  • Když během scény mučení řekne Stuart (Roger Bart): „ Já jsem Herkules“, je to odkaz na animovanou disneyovku Hercules (1997). Herec v ní nazpíval part mladého Herkula. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama