Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (464)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eli Roth .. Průhlednější (úvodní snové převyprávění skutečností osvěží předešlý díl, aby se pak jelo téměř po identické příběhové linii), zábavnější (dražba obětí, vše s Bubblegum Gangem, .. Prostě jsem se často usmíval a to nejen samoúčelné stupiditě, jako minule, protože tentokrát si dokázal Roth zachovat nadhled) a zhovadilejší (revoluční brutalita je reklamní výsměch - mordy nejsou vůbec originální, jen hloupě humusné, to ano). Celku hodně prospívá lepší herecké obsazení, ať už jde o sexy ženské oběti nebo hlavně o dva vraždychtivé zákazníky s odlišným přístupem nebo o Milana Kňažka včetně. I po ostatních, filmařských stránkách jde o "lepší" pokračování - krapet kvalitněji a zvláště přehledněji natočené s lidovou hudbou v pozadí, což je minimálně veselý mix. To jsou ale jen drobky, které zvedají Hostel Part II z odpadu (zvláště ve srovnání s Hostel I), ale více než na jednu hvězdičku to rozhodně nemá! Pozdravuj ho nastokrát, tralala.. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

A je to tu!!! Pecky ako JEEPERS CREEPERS II, JASON X či DRACULA 3000 dostávajú bračeka v podobe tohto úžasne zábavného folk-hororu. Blbosť pri ktorej som sa rehotal ako kôň. Áno, krv a kozy sú objektívnym plusom, ale inak je to absolútny blábol... s totálne nabušeným soundtrackom... Nepochopím reči o nejakom kvalitatívnom vzostupe oproti jednotke, ani keci o nejakom režisérskom či scenáristickom zlepšení. Je to skrátka poriadna rothovská šleha!!! ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto debilní, ale přesto lepší než první díl. Při scéně dramatického pochodu k začátku mučení na pozadí se slovenskou cimbálovkou jsem totiž dostal nekontrolovatelný záchvat smíchu, stejně jako při zjištění, že oba důležité mučitele znám ze Zoufalých manželek a vidět je v takhle podřadné roli, kterou si ale oba téměř až zvrhle vychutnávali, byl zážitek. Výš než na neseriózní jednu hvězdičku se ale nedostanu. Celé pojetí Slovenska a velestupidně vypointovaný příběh je totiž ostudou. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hostel 2 je opravdová blbost, nevím jaký jiný odborný termín zvolit. Eli Roth psal scénář asi zhulený, jinak to nevidím. Nejdříve se snaží navodit cool teenagerskou atmosféru drsnými studentkami (slovník, zájem o drogy), ale pak do toho pustí na párty nějaké hopsalala lidovky. To je ještě drobnost, jenže v takovém duchu se odehrává celý film. Jednou si drsňák vytahuje brusku na obličej a pak málem s brekem odběhne k mamince, naopak strašpytel, bojící se tetování by po chvíli vraždil i pohledem. Bohužel má ale smůlu, neboť studentka, dříve, s prominutím, posraná strachy najednou řeže koule jedna radost. Takové "cool" změny nejsou sice předvídatelné, ale poměrně nelogické, atmosféra je pak téměř nulová a vy jen čekáte na závěrečný fotbálek s hlavomíčem... Celkově tedy dávám 1 hězdu za jedinou povedenou scénu kravé koupele (Jestlipak krev čistí lépe než můj sprchový gel?) 2/10 ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Žil byl jeden úchylný mládenec, který neustále sledoval horory. Říkejme mu třeba Eli Roth.Léta plynula a Eli dospěl v muže trpícího zastydlou pubertou. Jednoho dne usoudil, že je na čase dostat se k filmu, protože již má vše možné nastudováno. Jenže kde chybí talent, tam ani trenér Kotrba se svými znalostmi nic neudělá. Po Cabin Feveru se Eli vetřel na jeden Hollywoodský večírek v kostýmu číšníka. Shodou okolností se zde nacházel Quentin Tarantino (taková náhoda to nebyla-jinak by tam Eli nešel). Teď už to chtělo jen vyčkat na ten správný moment. Ten přišel o několik piv později. Konečně se mohl s Quentinem dát do řeči a sdělit mu svůj úžasný nápad na film o malé zemičce někde blízko Ruska, kde si můžete zabít svého Američana. Tarantino svolil a vytáhl nějaký ten peníz ze své peněženky. Film vydělal, takže druhý díl na sebe nenechal dlouho čekat. Hned v úvody Roth rekapituluje předešlý díl a to je hned první bota, kterou udělal, protože si lidé opravdu mohou vzpomenout o čem že to bylo a pochopit, že druhý díl je úplně stejný. S jedinou změnou, že tentokrát nejsou lákáni sexu-chtiví mládenci na slovenské kozy, ale dívenky na slovenské lázně. Scénář je naprosto nulový a hloupý. Děti z mateřské školky by snad napsaly stejně dobrý. Sice by v jejich verzi dostal hlavní roli velký králíček a místo kulek by vzduchem létaly kostky ze stavebnice Lego, ale úroveň by byla obdobná. Snad jedinou novinkou je nakouknutí do životů úchylných zabijáků a řízení jejich organizace. Dražba nic netušících dívek je snad kromě popravy malých gipsíků jedním z nejlepších momentů snímku. Na druhou stranu tak zabijáci přicházejí o určité tajemno a získávají tak mnohem lidštější rozměr. Zabijácké duo je velice sympatické a hned si všimnete, že se jedná o lékárníka ze Zoufalých manželek a nevěrného exmanžela nóó ze stejného seriálu. Známých tváří tu člověk pozná více. Například uvedu Viktora Kruma z Harryho Pottera nebo MIlana Knažka coby šéfa zvrhlé organizace. Co se týče nechutností, tak Eli důrazně přitlačil na motorovou pilu a nabízí třeba řezání lidského penisu, ale narozdíl od prvního dílu to bere s mnohem větším nadhledem, takže jsme se s kamarády královsky bavili. Sice jsme byli jediní, kdo se v sále smál, ale určitě ty parodické prvky nechápali ostatní v kině, než že bychom my měli nějaký zásadní problém:-) Vždyť co by jiného mohl být fotbal s lidskou hlavou než pokus o vtip. Stejně tak si myslím, že se Slováci nemusí cítit dotčeni ztvárněním jejich země, neboť se podle mě jedná o utahování si z americké omezenosti. Hudební repertoár vybral Roth z českých a slovenských luhů a hájů, kde nakombinoval lidovky s hip hopem, sice je to sympatický pokus, ale moc nevychází a hudba né vždy pasuje. Přesto dávám 2*, protože jsem se dlouho u filmu takhle nenasmál. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Když během scény mučení řekne Stuart (Roger Bart): „ Já jsem Herkules“, je to odkaz na animovanou disneyovku Hercules (1997). Herec v ní nazpíval part mladého Herkula. (imro)
  • Hororový sequel stál 10,2 milionu a během prvních tří dnů promítání (8.–10. 6. 2007) přinesl distributorovi Lionsgate 8,2 mil. amerických dolarů. Celkový výdělek v USA se vyšplhal jen na 17,6 milionu, přičemž předcházející část utržila před rokem 47,3 mil. dolarů. Celosvětové tržby pak dosáhly 35,7 milionu. (imro)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno