Reklama

Reklama

Barampigi joheun nal

  • Jižní Korea 바람 피기 좋은 날 (více)

Obsahy(1)

Dve znudené ženy v domácnosti nadviažu kontakt s dvoma rôznymi muži. Ich vzťahy prerastú až do mileneckej roviny a oba páry sa nevedomky stretávajú na chodbách motelov. Jedného dňa sa dáma známa ako "rosa" zdržiava v miestnosti so svojím mladým milencom, keď zrazu vtrhne do izby jej manžel aj s políciou. Ďalšia dáma, známa ako "vtáčik", je v priľahlej miestnosti a počúva, čo sa vedľa deje. „Vtáčik" pošepká svojmu milencovi, aby bol ticho, pretože policajt v druhej izbe je jej manžel... (ČSFD)

(více)

Recenze (11)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A good day to have an affair jednoznačně patří do kategorie "Zlepšovač nálad". Příběh je sice docela prostý, ale ta optimistická atmosféra z něj dělá něco neobyčejného. Z Hye Su Kim srší pozitivní energie a Min Gi Lee jí byl nejen roztomilou hračkou. S druhým párem je to malinko složitější, ale i oni mi byli svým způsobem sympatičtí. Občas člověk ve filmu drama nepotřebuje, a právě pro takové chvíle je stvořen tento film. 4* ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hm, velmi dobrá komedie, i když ne, že se smějete celý film, ale snímek ve vás udržuje dobrou náladu, kterou tam od začátku písní zasel. Musím ale uznat, že jsem se hodně nasmál a bavil zvláště ze začátku v motelových scénách. Vidět pít Hite, korejské pivo, které není nic moc, z toho po love motelích jsem si toho užil taky dost, ale hlavně vidět nemotorného studentíka, jak se sápe na zkušenou paničku, je k popukání. Korejci prostě umí. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle byla komedie, tak já si každej den volám s papežem a vyprávim mu sprostý vtipy a on se tomu tlemí jak idiot až se mu rolujou fusekle. Podle mě se jedná o dost nudnou záležitost, ve který se jedná hlavně o to co nejvíc ukázat stranu která podvádí, ale na druhý straně úplně opomenout stranu která je podváděná. Film je totiž zaměřenej hlavně na scény podvádějících párů a to ať už milostných a nebo jakýchkoliv jiných, který ale neposkytnou ani zajímavej pohled na nějakou tu pěknou korejku a o nic víc se moc nezajímá, krom toho sem si nevšim prakticky ani jedný vtipný situace a závěr je jakoby vlastně ani žádnej nebyl. Zbytečný a ztráta času ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá komédia. Má dosť dobrý príbeh o dvoch odlišných ženách v strednom veku, ktoré síce majú slušných manželov, ale už ich tento život plný stereotypu, ktorému chýba náboj nenapĺňa, potrebujú nejaké dobrodružstvo a tak sa nezávisle na sebe cez internet zoznámia s mladými mužmi a začnú si s nimi mimomanželský pomer. So spracovaním som spokojný, dej síce pôsobí väčšinu času úplne jednoducho, prakticky celú prvú hodinu sa venuje len samotným milostným dobrodružstvám dvoch dvojíc, až potom už pribudne pár iných prvkov, prekvapilo ma napríklad aj to, že tu takmer žiadny priestor nemá druhá strana, teda manželia, ale aj tak mi to sadlo. Tempo je nadmieru svižné, má to takú príjemnú atmosféru a dokáže to navodiť tú správnu náladu, takže som sa nadpriemerne bavil po celý čas, len ten záver mi prišiel taký nevýrazný, no to je len detail, pretože filmu to už neubližuje. Plusom sú aj samotné páry, oba fungujú úplne inak, ich milostné dobrodružstvá sa prakticky iba trochu prelínajú rovnako vybratým hotelom alebo niečím podobným, ale bavili ma situácie s oboma, len o trochu viac mi sadol ten aktívnejší pár. A aj tá samotná téma nevery je tu braná len čisto v humornej rovine, takže nejaké morálne predsudky, kvôli ktorým sa nedá hlavným postavám fandiť tu nehrozia. Čo sa týka samotného humoru, tak určite by som to neoznačil za plnohodnotnú komédiu s množstvom vtipných scén, zasmial som sa možno raz, ale to mi vôbec nevadí, tento štýl komédií, ktorým nejde o vtipné scény, ale pôsobia tak úsmevne a navodia dobrú náladu mám radšej. A poteší aj pár príjemne zábavných a svižných naháňačiek. S hereckým obsadením som spokojný, Kim Hye-Soo a Yoon Jin-Seo v hlavných úlohách, obe si hneď získali moje sympatie, nesklamú ani ich partneri, či už milenci alebo manželia a okrem nich tu už prakticky nikto nemá priestor. S réžiou a technickou stránkou nemám žiadny problém, v rámci žánru úplne ideálne. Síce je aj plno lepších juhokórejských komédií, ale aj v tomto prípade som spokojný, bavil som sa dobre. 74% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Cítím to jako zbytečný film. Docela hezký, docela dobře zahraný, docela slušně natočený, docela... docela. Ale to tak nějak nestačí a k tomuhle korejskému počinu bych se dobrovolně asi nevrátila. A nejen proto, že si tam ty dámy dělají z instituce manželství holubník, čímž mě nevýslovně vytáčejí... 45% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama