Reklama

Reklama

Černá bible - Gaiden

(série)
Animovaný / Pornografický / Horor
Japonsko, 2002, 56 min (Minutáž: 28 min)

Epizody(2)

Obsahy(1)

Takshiro Hiroko a její kamarádky se zajímají o magii a vše s ní související, proto není divu, že se jim dostane do rukou tajemná kniha kouzel. A k jejich velkému překvapení, magie z knihy skutečně funguje a tak vznikne klub "Křížová Růže" a dívky začnou kouzel využívat, ale i zneužívat pro svůj prospěch. Ovšem, zneužívat černou magii, je chyba protože se může něco zvrtnout...

Příběh se odehrává dvanáct let před děním v seriálu BIBLE BLACK a vysvětluje, co se vlastně tehdy stalo. Dozvídáme se, proč se z Kitami Reiko (zde je v podstatě vedlejší postavou) stala démonická sektářka obdařená magií "a něčím navíc".

Dále zbývá už jen snad dodat, že toto dvoudílné OVA obsahuje opravdu různorodé erotické scénky, které jistě potěší každého příznivce Hentai. (Toyotomi)

(více)

Recenze (7)

Honza135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MAGIE, KOUZLA, RITUÁLY… ČARODĚJNICTVÍ JE SOUČÁSTÍ HISTORIE UŽ OD DÁVNÝCH ČASŮ. MOC TEMNOTY DĚLÁ ZÁZRAKY. NENÍ TO FASCINUJÍCÍ…?“ Takashiro Hiroko spolu se svými kamarádkami mají v oblibě tarot karty a čarodějnictví, avšak jednoho krásného dne jedno děvče přinese z antikvariátu knihu svázanou řetízkem, na jehož konci visí pentagram… » Co se mi líbilo: 1) Temný příběh. A je to tu zase. Nevinná to zápletka, ve které se dozvídáme události, které předcházely Minasově arcu o dvanáct let později. 2) Více děje, méně sexu. Ano, za poměr příběhu ku erotice jsem vděčný. Dostal jsem tak odpověď na všechny otázky, co mi Černá Bible položila. Více se o tom rozepíšu až na závěr. 3) Kresba. Oba díly se věrně drží kresby ze hry i následující adaptace. Roztomilost stranou, tahle tvorba je zaměřena na dospělé publikum. 4) Soundtrack. Hned, co jsem slyšel povědomé to melodie, vytanuly mě na mysli všechny emoce. Ale přesto mi v OVA něco chybělo… » Co jsem nemusel: 1) Yuri. Ano, to mi vadilo nejvíce. Mužský protějšek se na scéně příliš neohřál a nejvíce prostoru dostaly lesbické akty. Jako, proč ne, avšak znám své preference… » Shrnutí: Vše podstatné tu je vysvětleno. Už vím, jak byla založena čarodějnická sekta ve školním sklepení, proč nevyšel druhý rituál dle plánu i kdo byl největší obětí tohoto dějství. Upřímně mám pro Reiku pochopení, proč se z ní stala taková zlá mrcha, když si prošla takovým zvěrstvem… Shlédnuto v japonském znění s českými titulky v severoamerickém vydání ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Príbeh je v poriadku, zo začiatku mi tu trochu vadilo len, že všetky tie postavy vyzerajú až na účes ako klony... No zistil som, že pre niektoré veci nemám pochopenie ako v hranom filme, tak ani v anime... Preto mi jedna z posledných scén akurát pokazila celý dojem zo sledovania... Napriek tomu slušné 3*. Pokračovanie som ešte nevidel, ale ako úvod je to zrejme vydarené - zaujalo... ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle OVA pojednává o tom, co že to vlastně spolužačky té Kitami Reice před těmi dvanácti lety provedly, že je z ní teď taková potvora. IMHO o malilinko lepší než Bible Black. Ale pořád nechám slabší ****. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další dávka utrápeného pokusu o potemnělý thriller prokládaný nebývale nudnými sexuálními scénami. Oproti původní Bible Black přibylo dialogů, pokusů o příběh a finální démon je dokonce i zajímavý. Jinak jde ale o další ránu mezi oči pro všechny, kteří by snad v hentai hledali jakoukoli kvalitu klasického anime. Hodnocení v modrém pásmu i po letech fascinuje, já ale odnáším všechny černé Bible do antikvariátu. ()

Zajímavosti (2)

  • Ve druhé kapitole se Hiroko a Nami baví o Valpuržině noci. V Česku ji známe jako noc, kdy pálí čarodějnice a spadá na 30. dubna. V tuto dobu se čarodějnice domlouvají se silami temnoty, které jsou právě v tento čas nejsilnější. (Honza135)
  • V první epizodě má Hiroko v ruce knihu s názvem „Grimoreum Verum“. Jedná se o knihu, ve které jsou popsány základní čarodějnické praktiky. (Honza135)

Reklama

Reklama