Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Singer (Chris Eigeman) je typický obyvatel New Yorku. Je vzdělaný, úspěšný, ale podobně jako většina místních trpí pocity osamělosti. I proto začal pravidelně navštěvovat doktora Moralese (Ian Holm) – poněkud neurvalého psychoterapeuta freudovského typu. Pak ale Jake potkává překrásnou Allegru Marshall (Famke Janssen) - bohatou a mladou vdovu. Jestli ji chce získat, musí překonat své nízké sebevědomí, nedostatky a hlavně - zbavit se doktora! Láska je totiž někdy ta nejlepší terapie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mezi mrakama nudy se našlo i světlo zábavy. Nejvíce mě dostalo, když měl ten učitel sex s Famke Janssen a do toho klepal na dveře její parchant s otázkou jestli mu maminka koupí novou figurku action mana. Samozřejmě to učitele zarazilo, ale v tom už od ležící samičky dostává pokyn, aby nepřestával a pořádně jí píchal, ovšem parchant přitvrdí a použije brutální hlášku "mámo, dole je tchýně". Samička okamžitě hecuje svého sexuálního guru ať nepřestává, ale když máte dole tchýni, za dveřma otravnýho haranta a ženskou co na Vás řve ať píchate pořádně, tak i ze sexuální mašiny se spolehlivě stává impotent. Milé holčiny, vždyť my jsme taky jenom lidi a trocha toho klidu a ticha při těch našich báječných postelových výkonech fakt oceníme. ()

Fakipics 

všechny recenze uživatele

Ono se na to pěkně koukalo, když to berete jako oddechovou záležitost a nehrabete se zrovna v rozkroku. Eigeman je mi naprosto sympatický herec. Přesně ze sebe umí vyjádřit tu jízlivou úzkost plné pochybného rozpoložení. Námahově mě rozjímala dějová linie, která na sebe ihned vzala za své a začala nudit. Jsou tisíckrát horší filmy. Každopádně jsem po dlouhé době v životě :) narazil na koukatelný film v té krabicové díře, plné irelevantní osamělosti a zostuzování národní moralizace, kterou společnost zaškatulkovalo pod pojmem televize. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu jedna velká nuda. O vyšším hodnocením by se dalo uvažovat, kdyby byl v hlavní roli jiný herec, tento se mi tam opravdu nehodil a nelíbil. A potom bych se rozhodnul, jestli bych film vedl spíše jako komedii nebo jako drama, v tomto případě jsem totiž nevěděl co je to vůbec za žánr, protože mě osobně nepřišel ani smutný (Viděla uživatelka AngelAngie ten stejný film?) ani příliš vtipný. No a pak by to nesměla být taková nuda. Cvokař je opravdu nezajímavý film, který Vás nejspíš ničím nezaujme. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv ostatní jednoznačně dávají nízké hodnocení, váhám mezi 3 nebo 4 hvězdami. Nevím, zda to váhání je Famkou Janssenovou, pro kterou mám fakt slabost, ale prostě celý film jsem měl takový ten pocit "je to blbost, není to blbost", nebyl jsem si jistý, co si myslet. Vítězí kompromis a dávám 3,5*. Určitě ten film stojí za vidění, ale jeho hodnocení bude velmi individuální a rozporuplné. ()

Dart 

všechny recenze uživatele

No, nemůžu říct, že je film špatný, ale rozhodně není perfektní. vlastně jsem teď smazal odstavec svého komentáře, pač doopravdy nevím, co mám o filmu napsat. Určitě to je film o lásce, o smutném chlapíkovi, který se prostě snaží jen nebýt sám, ikdyž nevědomky dělá vše, aby byl. Asi bych mu měl dát 3,5 hvězdičky. Čtyři hvězdy je moc a bylo to lepší, než abych tomu musel dát tři (průměr) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama