Reklama

Reklama

Recenze (10)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý horror v hnusném nemocničním prostředí. Kolikrát si po shlédnutí takových horrorů říkám a teď běž v dnešní době do nemocnice! Ven se dostaneš jen v rakvi !!! Mne osobně se film líbil, dobrá atmosféra, vytrhávání srdcí skvělé a hudba taky fajn. Nesnáším tu metalovou hudbu, která je v poslední době ve všech horrorech a tím zkazí veškerou hrůzu a napětí! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak Englund bohužél umřel běhěm první půl Hodky a to jsem si film pustil převážně kvůli jemu ! Záporák je super.. je to zvláštní druh démona,který přežil šok z elektrického křesla a pak blázní po nemocnici a vytrhává srdce každému koho potká... Gore bylo zvládnuto fajn, jen tu atmosféru o které všichni básní jsem nejspíš nepobral .. :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na moderních levných horrorech je ta levnost občas fajn, protože vytvoří osmdesátkovou atmosféru. To přesně se podařilo Keenovi. Vždycky mě baví, jak si scénář poradí s takřka prázdnou nemocnicí, místem, kde se to přeci skoro vždycky jen hemží lidma, ale kdo by se v tom vrtal. Záporák mohl sice předvést trošku více, než jen ultrakamenný ksicht a jedno vizuálně povedené vytržení srdce, ale i tak to má tu správnou atmosféru, herci se snaží (moc nepřehrávat) a dokonce se vám může stát, že si nějakou tu postavu i oblíbíte (doktorka mě fakt bavila). Tohle je přesně ten typ slušných horrorů, které neaspirují na žádná okázalá ocenění a kritiky, ale dokáží uspokkojit žánrové fandy. Englund je jen taková milá třešnička. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Sakra!!!! Englund je tu zas jen na chvíli!!!!!!!!! Jeho postava se mi zdála asi nejvíc sympatická. Atmosféra je v drůhé polovině pěkně hutná a hlavní hrdinka je opravdu sympatická. Celkově spokojenost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo vůbec dobrý.Sice nejsem vyloženě jen fanda hororů,ale poznám amatérštinu na hony.A tohle přesně taková pitomost byla.30%. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Aj Vás vždy zaujímalo ako by mohol vyzerať mix filmov Halloween 2 a Shocker? Vďaka Bobovi Keenovi už tento závažný problém nemusí trápiť nikoho. Johnatan Chambers (zrejme neúspešný kardiológ) sa baví tým, že ľuďom na počkanie vytrháva srdcia z tela. To sa kompetentným nepáči, a preto sa mu snažia túto zábavku zatrhnúť usmažením na elektrickom kresle. A to usmaženie myslím doslova. Lenže Jonathan nezaháľa a počas pitvy sa preberie. A keďže mu svoje telo už tak dobre neslúži, treba si nájsť nejaké iné. Vhodného kandidáta, ktorý by bol schopný prijať a uniesť túto poctu, nachádza v mladej a životom unavenej Sáre. Že sa to Sáre asi páčiť nebude, to je pochopiteľné. Zábava tak môže začať... Film je pevne zakotvený v béčkových vodách, a preto mu malichernosti typu dej, herci, rôzne nelogičnosti ... vyčítať nebudem. Snáď len poviem, že vysledk nedopadol vôbec zle (na druhej strane ani moc dobre) a odsýpa mu to celkom slušne. So svojimi vzormi sa však rovnať nemôže ani náhodou. ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozený šílenec, který celý film táhne a vytrhává lidem srdce z těla, občas s nějakou tou pekelnou hláškou - " Jedinou skutečnou bolestí je život a jeho žití " zpracování vypadá jak z 80's!!! ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Tak ono se to rozjelo až od půlky, tak tři minuty předtím, než jsem to chtěl vypnout a vyhodit oknem i s televizí. Je fakt, že to co přišlo pak stálo za to. Někdy jsem se ovšem neubránil smíchu, ale té krvavé lázně tam bylo skoro až moc. Celou nemocnici to proměnilo fakt v pěkné jatka. Celé to ovšem působilo umělým plastovým dojmem.... tak tři a půl. Dobrých. ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem tenhle filmík odkládal a měl sem ho odložit navždy. Nejlepší hláška "a teď mu vyřízni srdce" Jen Robert Englund v jiné roly než ho známe stál za to. ()

Reklama

Reklama