Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci Ronan (Mark Hapka) a Beatrix (Jessica Rothe) při hledání svého otce narazí na tajemnou budovu, která je vstupní branou do nekonečných paralelních (alternativních) světů naší země. Tajemná budova ve stejných časových intervalech cestuje alternativními světy, kde mohou potkat sami sebe... (DJMaroko)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

NextOne 

všechny recenze uživatele

Neskutečné zklamání. Tenhle film mohl mít obrovský úspěch, člověk když tento film koukal, tak o něm neustále přemýšlel. Děj byl propracovaný a herecké obsazení nebylo zas tak špatné. Určitě by tenhle film byl výborný seriál, který by odkrýval v každé epizodě nové a nové světy. Bohužel zakončení filmu, kdy nechalo diváka bez odpovědí je vskutku smutné. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Já proti tomu vlastně ani nic moc nemám, pominu-li laciné vyznění, horší jak televizní vzhled a amatérsky cool roztřepanou kameru. Jinak ale proč ne, jako pilotní díl seriálu je to dobré, klidně bych i dal ***, protože by se z toho mohlo něco vyklubat, ale. Ano, ALE (to není zkratka ALlieního Emzáka) on to není žádný pilotní díl seriálu, on je to prostě jen laciný film s nakousnutým příběhem, který nakousnutý zůstane a už se ho nikdo nedotkne ani bidlem a koštětem nastavenými vidlemi. A ve výsledku to není ani nijak originální nápad, pokud to tedy nemělo působit jako jakási poklona devadesátkovým Sliders. Takže něco by z toho mohlo být, ale je z toho jen atomovkou zapáchající postapo hi-tech prd s velkým otazníkem na jazyku. C...cože? Tak asi tak. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sice je škoda, že to nebylo uzavřené a že nejspíš bude nějaké pokračování, ale stejně jsem se docela dobře bavil. Tohle je prostě takový ten béčkový průměr, kde dostanete přesně to, co chcete. Alespoň nějakou zápletku, celkem ucházející herectví, a navíc i trochu toho humoru a možná i malinko sci-fi. Překvapivě všechno tak nějak funguje. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to vskutku smutné. Prečo? Lebo je to film, ktorý mal podľa mňa obrovský potenciál nám predostrieť myšlienku, ktorá sa skoro neopozerá a prináša množstvo otázok, na ktoré chceme poznať odpovede. Problémom ale ostáva, že film nám na ne neodpovie a postaví nás pred rozhodnutie, že sa dozvieme v pokračovaní. Osobne si toto viem predstaviť ako zaujímavý televízny seriál. A som si istý, že by som ho sledoval aj ďalej. Tak to totiž reálne pôsobí. Ako pilotný diel nového seriálu, kde budeme cestovať rôznymi parelelnými dimenziami, ktoré existujú súčasne s tou našou. Páči sa mi nápad, páči sa mi technika druhého sveta, páči sa mi ideológia a ani postavy nie sú najhoršie. Herci sú na tom už trošku horšie a myslím, že režisér ich nevedel miestami správne usmerniť, ale vďaka zaujímavej ideológii a postavám ako takým je to celkom zaujímavé sledovať. Mrzí ma len fakt, že to skončí bez toho, aby sme vedeli čokoľvek a jediné čo tým pádom ostáva je množstvo otázok. Dúfam, že sa niekto rozhodne pokračovať v tomto projekte a spraví z toho seriál, lebo si myslím, že potom viem, ako by to celé fungovalo. Ale ako samostatný film, to nefunguje. Update: 6.1.2016 Nemohol som prestať nad týmto filmom premýšľať. Napriek všetkým mínusom, za ktorými stále stojím jeho myšlienka my neschádzala z mysle a rovnako ani spracovanie. A myslím si, že je to niečo, čo som sa rozhodol ešte trošku predsa len nadhodnotiť. Dúfam, že sa raz podarí z tohto nápadu vyťažiť viac, aby z toho mohlo byť buď mini-séria alebo reálny seriál. Ale myslím si, že tú jednu hviezdičku si predsa len ešte zaslúži, lebo žiadny iný film ma nenútil stále viac a viac nad ním premýšľať. Hodnotenie: B- ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, čo sa týka sci-fi výmyslov, prvý diel otvára nespočetné možnosti. Film však pokrivkáva na hereckých výkonoch, ktoré možno priamo nebili do očí, ale ani neohúrili. Zatiaľ hodnotím neutrálne, uvidíme čo prinesú ďalšie časti. Tak ako môžu prekvapiť, tak isto to môžu aj zbabrať. Uvidíme. 50% - 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama