Reklama

Reklama

Svět drog

  • USA Journey to the End of the Night (více)

Obsahy(1)

Dva Američani v exilu - Rosso (Scott Glenn) a jeho syn, Paul (Brendan Fraser) – provozují v Sao Paolu nevěstinec, ale oba sní o opuštění tohoto "obchodu" a útěku z města násilí, korupce a smrti. Vše však záleží na jediné osobě – nigerijském imigrantovi Wembovi (Mos Def), který jediný je dokáže bezpečně vyvézt z temných hlubin nočního velkoměsta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Nejhorší rozhodování v hodnocení u mě je, když váhám mezi 3 a 4. A zde máme názorný příklad. Některé scény by se bez okolků daly označit jako hloupé či trapné, některé zas jako klišé, a zrovna konkrétně tyhle scény mě tam teda pěkně sejřily, páč bych neměl tak složitý to inkriminované rozhodování, že... Na druhou stranu film pěkně nasáklý atmosférou a syrovostí, což mám rád stejně jakožto filmy s drogovou tematikou vůbec. No stress and round up... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Furt jedno a to samé, bohužel u tohoto snímku je už od začátku jasné, jak to celé dopadne. Poslat náhradníko kurýra (za toho co odpadl při sexuálních hrádkách na infarkt) pro prachy za drogy, který pracuje pro otce (ne)bylo asi správné. Jsou tak zmařeny plány syna, který toužil po otcových penězích. To by se do toho nesměl ale připlést transexuál. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Podle mě opravdu velice špatný a maximálně nudný film s hroznými hereckými výkony. Brendanu Fraserovi jeho maniakálního pasáka neuvěříte ani na chvíli a Scott Glenn je až neuvěřitelně mdlý a nevýrazný. Je hodně smutné vidět jak se takhle dobří herci plácají v takové nudné slátanině. Jediný kdo mě svým výkonem trochu zaujal byl Mos Def, který však nedostal moc prostoru. Největší chybu na filmu však nese samozřejmě režisér, který film absolutně nezvládá a nepřinese nic co by diváka alespoň trochu zaujalo. Opravdu špatný a nudný film, který si ani nezaslouží místo v TV programu na páteční večer. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser je ako záporák omnoho dôveryhodnejší, ako keď sa snaží zabávať deti vo filmoch, ktoré sú osem tried pod jeho úrovňou. Glenn sa na takéto typy perfektne hodí, to vieme všetci. Prostredie na klasickú hollywodsku gangsterku netradičné, uvedenie v televízii začiatkom júna považujem za reklamu na majstrovstvá sveta vo futbale. Ale či to nie je skôr antireklama, keď v telke uvidíme iba krásne štadióny a okolité mrakodrapy. Len škoda, že príbeh je maximálne tuctový a neoriginálny a že vyústenie je jasné od istého pomerne dosť wtf okamžiku, nad ktorým rozmýšľate, aký môže mať asi tak zmysel pre dej a dôjde vám, že sa musí nutne prejaviť v závere. Film, kde nechápem, ako môže dať niekto iné hodnotenie, ako tri hviezdy. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Docela brutální film, plnej sexu, drog a mrtvolek, na druhou stranu nic co by člověk už zepárkrát (a lépe) neviděl. Hlavní příběh zaujme, už jenom tím, jak se nám nakrásně košatí, a právě jeden z těch vedlejších příběhů mě bavil ještě víc. Myslím tím dějovou linii s Mos Defem a tou vosmahlou kočkou. No a asi nejvíc překvapil Brendan Fraser, kterej asi nemohl mít víc odlišnou roli, než tu, v jaké jsme ho viděli v Mumiích anebo v těch blbostech typu Král džungle. Nejen díky použitému zelenému rozzrněnému filtru to připomene filmy Tonyho Scotta, takže pokud máte chuť na trochu drsnější thriller, z tohohle by vám být šouflo nemuselo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama