Reklama

Reklama

Slepá hrůza

(TV film)
  • Kanada Blind Terror (více)

Obsahy(1)

Je to ako z rozprávky. Susan (Nastassja Kinski) si ešte pred pár mesiacmi myslela, že už nikdy nebude šťastná. Potom však do jej života vstúpil nový muž, ktorý jej vyliečil všetky rany minulosti. Teraz, po boku nového manžela, začína nový život. Všetko akoby sa obrátilo naopak a Susan si nemôže vynachváliť pocit šťastia, ktorý tak dlho postrádala. Potom však do jej života zasiahne neznáma žena. Začne sa to výhražnými telefonátmi a pokračuje fyzickým násilím. Neznáma žena o sebe tvrdí, že je bývalou milenkou jej manžela. Pre Susan začína obdobie strachu a zúfalstva... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak průhledné, jak už dlouho žádný film nebyl...Podezřelý je jasný už od začátku. Nicméně do televize na nedělní odpoledne zcela v pořádku. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem vidět jiný film stejného názvu s Miou Farrow. Není to až tak špatné, jen asi od poloviny filmu už jsem znala rozuzlení. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ste zvedaví, čo sa im z tak zamotaného scenára napokon vyšmodrchá. No čo. Tuctový televízny triler o žene v ohrození. ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Rozbitá láhev vína, venku leje. Muž se nevrací, na zemi další rozbité víno. Slibný začátek, ale opravdu jen začátek. Kinski zdaleka nemá na svého otce, mého oblíbeného úchyla. Je na ni pěkný pohled, ale to je asi tak všechno, vlastně v tomto filmu ani to ne. Návrhářka kostýmů se na ní dost vyřádila. Její oblečení rozhodně nebylo šik, kostýmy beztvaré, barvy děsně kombinované. Fádní, a boty také nic moc. Hezčí měla kancelář, stromkový ibišek skvostný. Ibišky miluju a čím větší, tím lepší. Na Ibize či v Egyptě celé stěny, stromy, květ na květ, mimochodem. „Myslím to upřímně.“ I když to říká finanční specialista a posléze manžel, stále slyším v dálce podvědomě Staníčka Grosse J)). Kinski není nic moc herečka a její noční můra zdaleka nebyla přesvědčivá. Stejně jako nebyla nápaditá scéna v páře. O to nápaditější byl dezén jejich povlečení. V té chvíli už mám své podezření, jak to dopadne. No a pak vše vrcholí ke konci, který jsem předpokládala, neb počet hrajících postav byl omezený a kde vzít nevysvětlenou tajemnou ženu? Zápletka – peníze, jak jinak. Klidně si to nechte ujít. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama