Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda Crossová (Nastassja Kinski) má úspěšnou kariéru a šťastné manželství, ale začne podezřívat svého manžela Phila (Jeff Fahey) z nevěry. V návalu zklamání se sblíží se Seanem (Josh Holloway), přitažlivým kolegou v práci, kterému nakonec podlehne. Je pak ale šokována, když zjistí, že Phila podezřívala neprávem. Rozhodne se skončit choulostivé milostné dobrodružství, ale ze Seana se vyklube nebezpečný násilník, který začne manželský pár ohrožovat. Policie jim nemůže poskytnout ochranu, tak se ukryjí na horskou chatu, ale právě tam vyjdou najevo neuvěřitelné skutečnosti o obou mužích v Lindině životě. To, co je oba spojuje, může pro ni znamenat smrt. (Terva)

(více)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem slušný thriller stojící jen na pár hercích, který by se ale lépe vyjímal v půlce 90. let. Máme tu nečekané zvraty, agresivního psychopata, jedno se rozpadající manželství a jednu zdánlivě neškodnou kamarádku (roztomilou Hudson Leick). Film na jedno shlédnutí, ale pro fanoušky Hudson dlouholetý domácí úkol, díky němuž vznikly skvělé české titulky. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nataša Kinski je ve svých 40 neuvěřitelně atraktivní žena. Slintal jsem. Díky tomu se na snímek kouká dobře. Jinak dějově mi to nijak nepřekvapilo. Začátek je slušný, prostředek blbý a strašně nudný, jen konec, který se pokouší o šokující závěr, to pak zase vylepšil. Jinak Jeff Fahey mi tady neseděl, to jeho obočí, to je jak kdyby tam měl dva kokony ... motýli každou chvíli vyletí , a Josh Holloway v roli psychopata a zároveň okouzlujícího svůdce mě doslova přišel k smíchu - nejen, že mi přišel s tím účesem trochu retardovaný, ale celou dobu námluv se jen usmíval (šklebil) jak zhulenej mentál a nic pořádnýho neřekl. Takže jednotlivé postavy ve filmu, až na Natašu, hrůza, ale hlavně že na zabití času to postačí, zabaví a neurazí. Blbé to vyloženě není. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller o žene , ktorá podozrieva svojho manžela z neverí a sama sa zapletie s niekim s Kim tiež podvádza svojho manžela a ten ju začne ohrozovať 3* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Zvia Dimbort a Dennis Dimster. Hudba - Bill Wandel. Kamera - Philip Holahan a Rich Schaeffer. Celkem povedený psychothriller o manželském trojúhelníku. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama