Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom večírku byla opilá čtrnáctiletá Emma znásilněna bratrovým kamarádem. Nikdo ji nenaslouchá, nikdo jí nevěří a pro Emmu se život se stává peklem. Pomocnou ruku jí podá až Aron, mladík, jenž je do ní tajně zamilován… (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Nepl 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zde uvedených komentářů k filmu jsem čekal o mnoho horší podívanou. Mám prostě tyto nízkorozpočtové a téměř až „studentské“ filmy točené ruční kamerou rád. Povedený výkon hlavní představitelky, velmi podařená hudba a ke všemu krátká stopáž, takže filmy krásně ubíhá. Chyby by se samozřejmě našly také, např. opakující se scény s popíjející mládeží, které brzy omrzí. Nicméně jako celek velmi povedený film, a proto nemůžu jinak než dát čtyři hvězdičky a doporučit ke shlédnutí. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Úžasně tupý film. Motivace jednotlivých postav je čirou hádankou, většinu filmu na mne Emma působila, že i to znásilnění (mimochodem, úžasně vyobrazené) je jí úplně u prd*le. Její máničkoidní bratr z počátku působí jako jediná normální postava, než divák zjistí, že mu nejde ani tak o jeho sestričku, jako o to, jak kvůli ní vypadá on. Mezi postavami se nedá orientovat, protože všichni chlapci vypadají jako brazilští plavčíci a všechny dívky jako vycpané blonďaté barbíny. Ale asi právě pro tu blbost toho filmu těch... 40% ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

No nebudu předstírat, že to nejsou velice slabé tři hvězdičky podobně, jako je velice slabý vlastně celý film. Na to, že to bylo dělané nízkorozpočtově, neprofesionálně a jak se tu uvádí skoro až studentsky (a čert ví jak ještě jinak), má ten někdo, kdo to celé zplichtil, od studentů, respektive zobrazené věkové kategorie, dost propastný odstup. V případě, kdy se mi někdo snaží nalhat, že se někde na světě čtyři dny po sobě jenom chlastá, na mejdany se chodí jako do práce (do níž mimochodem pro změnu nechodí nikdo včetně rodičů) a jediný životní problém náctiletých je umlátit maníka v nějaké předpotopní videohře, je ten někdo evidentně dost mimo mísu. A Beverly Hills se nepočítá... To co mělo být hlavní zápletkou zdaleka nepůsobí jako to hlavní na filmu, chlastaček s nepřirozenými herci a celkově nepřirozených dialogů je zase až moc. Tak tu třetí hvězdu aspoň za relativně krátkou stopáž. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Snaha o civilnější pohled do světa teenagerů ve finále vyznívá snad ještě plošeji a povrchněji než jiné snímky na toto téma, Navíc ta dějová linka... V prvních třech minutách filmu je znásilněna dívka, pak se 70 minut neděje nic, pak bratr zjistí, kdo to udělal, obejme se se sestrou a je konec. Herecké výkony hrozné. ()

Lorge odpad!

všechny recenze uživatele

Občas mě skutečně zaráží, co všechno se objevuje na novinových stáncích. Vedle Apokalypsy, Casina či Sin City tam člověk narazí i na dokonalou sra*ku typu Fjorton suger. Strašlivá kamera, úděsné herecké výkony (pokud se tomu dá tak říkat) a ještě neschopnost českých distributorů vymyslet jen jeden název, to vše tvoří opravdu ukázkový příklad odpadu jak vyšitého. Kdyby aspoň všichni na konci umřeli, bylo by to tak na jednu *, takhle to byja jen hodina a půl v pi*i. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Během pořádání konkurzů se film jmenoval Sämst i Sverige, v doslovném překladu "Nejhoší ve Švédsku". (Cheeker)
  • Natáčelo se v Helsingborgu ve Švédsku. (Cheeker)
  • Původně byl film pojmenován 042 Rulez podle označení "042" pro Helsingborg. (Cheeker)

Reklama

Reklama