Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia. Má pomerne dobrý príbeh o drsnom mužovi s tajomnou minulosťou, ktorý sa náhodou zapletie do pokusu zabijakov o vraždu tehotnej ženy, čo sa im aj podarí, ale dieťa prežije. A tak sa spojí so svojou známou, prostitútkou a spolu ho chcú ochrániť za každú cenu, ale stoja proti veľkému množstvu nepriateľov, keďže nešlo len o akciu niekoľkých gangsterov, ako to na prvý pohľad vyzerá, ale siaha to až na najvyššie miesta. So spracovaním som spokojný, síce sa tu nájde pár situácií, ktoré ma až tak moc nebavili a o celkový príbeh tu zase ani až tak moc nejde, ale s tým nemám väčší problém, hlavne, že je to takmer celý čas nadmieru zábavná a nápaditá akčná jazda so zaujímavým hlavným hrdinom a množstvom výborných scén. Akcie je tu plno a v rámci svojej kategórie je výborná. Tvoria ju prakticky iba prestrelky, ktoré sú originálne, kvôli svojej extrémnosti aj mimoriadne zábavné, majú plno výborných nápadov a vynikajú mimoriadnym množstvom zabitých. Tu sa aj ťažko vyberá to najlepšie, prepadnutie hlavnej postavy v byte, automobilová naháňačka s perfektným ukončením, prestrelka behom zoskoku z lietadla, ale aj všetky ostatné, každá akcia dosiahuje vysokú úroveň zábavnosti. Herecké obsadenie je na tom dobre, výborný Clive Owen v hlavnej úlohe, ktorý tu sadol skvelo, ale aj jeho postava je zaujímavo podaná, jeho zásadovosť alebo obľuba mrkiev to celé skvelo osviežia, zvyšné postavy sa mu už nemôžu priblížiť, ale nesklamal ma ani hlavný záporák Paul Giamatti, len mi moc nesadla Monica Belluci, práve scény, v ktorých bola najdôležitejšia boli tie jediné, ktoré ma nebavili. Réžia a technická stránka sú bez väčších problémov, síce tie niektoré efekty boli slabšie, ale na zábavnosti to nič neuberá. Určite si radšej pozriem nejaký vážnejšie podaný akčný film, ale medzi tými, ktoré sú zámerne hnané až do extrému patrí medzi tie najlepšie, vidno, že bol natočený hlavne kvôli nápaditým prestrelkám a to sa aj podarilo. Objektívna kvalita filmu- 68%, film sa páči mne na 75%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What I really hate, is a pussy with a gun in his hand.“ No jo, Clive, člověk míní, osud (Davis) mění.. Britský elitní střelec, porodník, bulletproof chůva a ochránce italských kojných v jednom uprostřed karotenové akční jízdy bez předpisů, kde se snaha o efektnost za každou cenu stala ve finále otravnou. Nejspíš to měla být stylová záležitost pro vypnutý mozek zábavy chtivých mas, ale mně by se ji nepodařilo uzřít, i kdybych sežral nosy všem sněhulákům světa.. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Utrhnuta over-the-edge zabava, ktora svoje maximum zdima na trailerovej ploche, ovsem na celovecernej stopazi je citit "unavu materialom", resp. koncept premrstenosti ad-absurdum sposobuje az prilisnu odtazitost od diania na platne. Zatial co v Crank mi tento styl nepirisel prepaleny za unosnu hranicu a i vdaka Stahamovi velmi vyhovoval, pri Shoot ´em up sterilna rezia / strih, kde akcne sekvencie svoje kvazi grady ziskavaju skor hudbou ako vizualom a suchy humor, frciaci po kvalitativnej drahe sinusoidy, prinasa sice slusne dekadentnu zabavu, ktora ovsem zacne vyprchavat skor ako sa rozbehnu podarene zaverecne titulky. [Kontrolna projekcia] ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představte si nejšílenější sny všech milovníků počítačových her.Představte si co by chtěl takový 15nácti letý milovník stříleček, kde se nepočítá kolik máte nábojů v samopalu, ale kolik nepřátel jste zabily a jaký máte požitek z té střelby. Přesně takovýhle je tento film. Akční střelnice, v které se nejen mozek musí nechat doma. Komu to nesedí, ten je ztracený (a možná už sejmutý). Dárek pro všechny milovníky akce, střelby, polonahé Monicy Bellucci (sakra, taky nemohlo být vidět víc...) a Clive OWena jako novodobého Robina Hooda. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

A jako akce, B jako béčko, C jako Cliwe, D jako drsný, E jako elegán, F jako fikanej, G jako gun, H jako hukot, I jako in, J jako jadrný, K krimi, L jako luxusní, M jako mrkev, N jako nebezpečná, O jako Owen, P jako pobíhající, Q jako quick, R jako rock, Ř jako řežba, S jako sexy, super, srandovní, T jako tvrďárna, U jako úlet, V jako vostrej, W jako whoooow, X, Y, Z jako dalšího komentáře není třeba! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • Smith (Clive Owen) ve filmu oblékne nemluvně do neprůstřelné vesty, která by sice možná kulky zastavila, ovšem předaná kinetická energie střel by křehké dítě stejně zabila. (HectorHagman)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)

Reklama

Reklama