Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Utrhnuta over-the-edge zabava, ktora svoje maximum zdima na trailerovej ploche, ovsem na celovecernej stopazi je citit "unavu materialom", resp. koncept premrstenosti ad-absurdum sposobuje az prilisnu odtazitost od diania na platne. Zatial co v Crank mi tento styl nepirisel prepaleny za unosnu hranicu a i vdaka Stahamovi velmi vyhovoval, pri Shoot ´em up sterilna rezia / strih, kde akcne sekvencie svoje kvazi grady ziskavaju skor hudbou ako vizualom a suchy humor, frciaci po kvalitativnej drahe sinusoidy, prinasa sice slusne dekadentnu zabavu, ktora ovsem zacne vyprchavat skor ako sa rozbehnu podarene zaverecne titulky. [Kontrolna projekcia] ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou dobré, jiné horší, ale celkově to je prostě jen průměrná vykradačka mnohem lepších titulů, kde prostě vím, že James Bond, agent Bourne nebo třeba hrdina z filmu Crank, by danou situaci zvládli ještě lépe, přesvědčivějc. Ani Motorhead burácející Ace of Spades v jedné přestřelce už tomu nepomůžou. Myslím, že na vině je režie, herecký výkony ujdou a scénář také není nejhorší, ačkoliv něco převratného to není ani omylem. ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

A jako akce, B jako béčko, C jako Cliwe, D jako drsný, E jako elegán, F jako fikanej, G jako gun, H jako hukot, I jako in, J jako jadrný, K krimi, L jako luxusní, M jako mrkev, N jako nebezpečná, O jako Owen, P jako pobíhající, Q jako quick, R jako rock, Ř jako řežba, S jako sexy, super, srandovní, T jako tvrďárna, U jako úlet, V jako vostrej, W jako whoooow, X, Y, Z jako dalšího komentáře není třeba! ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Micheal Davis má nápady i talent. Problém je ovšem v jejich vzájemném poměru, kdy naneštěstí první složka hodně zastiňuje tu druhou. Clive Owen běhá, střílí a běhá a střílí a vždy k tomu navíc přidá nějakou tu originální vychytávku, o což všem divákům v první řadě jde. Všude kolem poplivávaná režie a střih sice nedosahují žánrové špičky, ale pokud má člověk už něco nakoukáno, nemůže dát tomuhle filmu s čistým srdcem míň než tři hvězdičky. Problém tak ani neleží v akčních scénách, jako právě v tom zbytku okolo. To, že je příběh stupidní ani tak nevadí, vadí ovšem to, že jím poháněný film prostě nefunguje jako celek. Snad z každé druhé scény na vás dýchá šílená umělost a vykonstruovanost, která se sice snaží působit setsakramantsky cool, ale chybí jí život, který by ze Shoot´em up udělal něco víc než jen sérii na sebe navazujících originálních přestřelek. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Pieseň ktorá uspí Olivera v hoteli je pieseň "Ace of Spades" od britskej rock'n'rollovej kapely Motörhead. (ČSFD)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)

Reklama

Reklama