Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Dawn Patrol ,2. Mister Hertz ,3. Tit-4-Tat ,4. Goodbye Oliver ,5. Copping a Feel ,6. Stealing a Beamer ,7. Rat Bastard ,8. Lab Discoveries ,9. The Fortress of Solitude ,10. Privacy Love Theme ,11. Spanking Mom ,12. True Confessions ,13. Pussy with a Gun ,14. Put U2 Sleep ,15. Warehouse Shootout ,16. Mutual Interests ,17. Killing Rutledge ,18. Smith Captured ,19. The Interrogation ,20. Final Showdown ,21. Destination Nowhere ,22. What Took You So Long? , ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

JSEŠ MRTVÁ DĚVKO by nikdo neměl říkat před drsným C.Owenem, zvlášť když jí mrkev. Ten totiž nesnáší 40ti letý kretény co nosí copánky, má porodní rychlokurz a je NEJNAŠTVANĚJŠÍ MUŽ NA SVĚTĚ….. PŘÍBĚH:****je jen jakousi zástěrkou pro tuny nábojů, spoustu zbraní a mrkve! Samozřejmě že funguje, stejně jako třeba u Ramba. Není to ovšem žádná bezduchá vyvražďovačka typu Semi eso. Tady je jasný od druhý minuty, že to bude zábava. Možná trochu úchylná, ale kdo je dneska normální. Nevzpomínám si, kdy jsem se naposledy tolik bavil!!!/ HUMOR:*****neskutečný ,,hlody“ mají základ v obyčejných situacích, ze kterých se stávají absurdní, plné černého humoru. Suchý hlášky a neskutečný věci, které nemůžu popsat, aby jste se měli nač těšit./ AKCE:*****připomnělo mi to podobnou akční jízdu – Kurýra. Ustřelit nohy stolu, aby se po něm dalo vyběhnout, přestřelky v zajímavých lokacích a vtipných situacích, střílí se i u porodu. Opravdu! Stále a pořád nové věci. A že pan Smith neumírá? To je přece dobře! Ke všemu hraje dost dobrá muzika (Nirvana, Motorhead, AC/DC….), co víc si přát?/ NAPĚTÍ:***ano, i když se jedná o banality – nijak se nepřeceňuje. Podobný asi jako když Vás chytne videohra…. P.S.: Jak myslíte, že se zde oddělí pupeční šňůra?... Ano! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Jsem až šokován náhlým zjištěním, jak málo mi stačí k divácké spokojenosti. Šílený scénář dávající slovu 'prostoduchý' nový rozměr, amatéřinou zavánějící režie, sexy Monica Belucci a samozřejmě neprůstřelný Clive Owen - drsňák s mrkví proklatě nízko u pasu. Srovnávání Shoot 'Em Up s tvorbou Johna Woo by bylo bláznovství i kacířství v jednom. Michael Davis sice hong-kongského mistra akce občas cituje, ale rozhodně do filmu nevnáší ani kousek z jeho tradiční filmové koncepce, natož pak talentu. Sejmi je všechny patří do jednoho pytle spolu se zábavnými úlety typu Crank, tohoto svého konkurenta ovšem snímek překonává překvapivě z toho důvodu, že je ještě mnohem ulítlejší a lacinější. Davis chtěl stvořit kult za každou cenu a nijak ho v honbě za nucenou coolovosti netrápí nízká vizuální atraktivita přestřelek, jenž většinou sestávají se střídajících se záběrů na padající nepřátele a Cliva zuřivě mačkajícícho spoušt(ě). Poslat Shoot 'Em jedním vrzem do hlubin pekelných je snadné, já to ovšem nemám důvod dělat. Bavil jsem se u toho totiž náramně a jen racionální myšlení, jako vždy nahlížející na věc dost kriticky, mi nedovoluje vystřelit pro Shoot 'Em Up čtvrtou hvězdičku. V noci si asi nechám zdát o pokračování s nápaditější akcí a režií Edgara Wrighta... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Gigantickej mega akcni masakr. Uplynou zhruba dve minuty filmu a Owen ma uz na konte nakejch 10 mrtvol a to je teprv zacatek. Sice jsou ve filmu asi dve hluchy mista, ale 70 minut filmu je pekelne vostra akce, takze to vubec nevadi. Nejdriv to vypadalo, ze pribeh prakticky nebude, ale nakonec tvurci vymysleli celkem slusnej a na akcni film dostacujici. Co se tyce Owena, tak ten ve filmu dela tri veci, tvari se drsne, strily vsim, co ma po ruce a kdyz nema, tak vytahne mrkev a hazi pekne vostry hlasky. Giamatti sice tolik nerasi, ten spis hlaskuje, ale vypada jako spravnej psychous. A co se tyce samotny akce, bal jsem se, aby se to neopakovalo a nebylo to unavny, ale tvurci maj fakt skvely napady, takze kazda akce je originalni a cool a sem tam i solidne krvava, do toho sem tam naka kamerova vychytavka a pekne vostra hudba. Jeden z akcnich filmu roku. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Ve scéně,  vníž Smith (Clive Owen) říká, že Hertz (Paul Giamatti) už nemá náboje, protože má „šestiraňák“, je chybná, protože Hertz drží zbraň Desert Eagle ráže .50 AE, která je na 7 nábojů. (dc125)
  • V scénke, keď Smith (Clive Owen) skočil cez strešné okno do červeného BMW je vidieť, že to okno je veľké, avšak v ďalšom zábere, keď do BMW narazilo čierne auto, je už malé. (ČSFD)

Reklama

Reklama