Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem film kde se bude kosit, ale rozhodně ne film kde se fakt kosí od začátku do konce. Dokonce i při sexu. Clive Owen tady hraje sráče s muškou jak kdyby byl robot, cpe se mrkví, zabíjí mrkví a hláškuje každých třicet sekund. Podle mě je tohle role na něj jak ušitá (jo přesně a co teprve Max Payne) a doslova v ní exceluje, naproti němu Paul Giamatti jako pěkně kurevskej boss je snad ještě lepší, něco takovýho jsem neviděl. K akční/thriller/krimi bych určitě přidal komedie, nepamatuju kdy jsem se naposled takhle nasmál (možná u Planety Teror). Malou chvilku sice trvalo než mi došlo, že tohle je rozhodně ten typ filmu u kterýho by mi přemýšlet všechno úplně posralo, no a od tohohle bodu to byla stoprocentně skvělá zábava. A hlavně jsem rád, že mě všechny ty negativní recenze a ohlasy nezastavily na to zajít. Kéž by bylo podobných filmů v kinech víc. Eat your vegetables. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Našťastie rovnako zábavné, ako blbé. Z Wooovho Hard Boiled ťažiaca non-stop akčná zábava pre nekritických fanúšikov akcie osemdesiatych rokov a klasických rockových šlágrov. Mňa potešil skôr Paul Oakenfold v scéne s autami a batolaťom na ceste. Je zaujímavé sledovať, v nakoľko odlišnom filme si Clive Owen zopakováva rovnakú postavu, akú mal v Potomkoch ľudí - pričom mu sedí rovnako dobre. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční šílenost, která nejlépe demonstruje fakt, že v určité době fanoušci brali vše v čem se objevil Clive Owen. Objektivně by si dneska musel každý soudný divák odečíst minimálně jednu hvězdičku, protože pumelice jako třeba John Wick je určitě o level výše. Monica Bellucci v roli sexsymbolu je už trošku na hraně. 50% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Akční groteska, která se nezatěžuje příběhem a pere do vás jednu nápaditou přestřelku a přiblblou hlášku za druhou. Což je stejně sympatické jako Davisův zbrojní fetiš - ze zbraní se nejen střílí, ale také jsou demontovány a smontovávány, používány k mučení či ustřelení pupeční šňůry a v neposlední řadě se toho o nich hodně namluví. Jen by nemusel tak prasit akci střihem, taky jeho humor mě míjí a touha být maximálně cool je trochu otravná. Slušná fandovská jednohubka a ideální mejdanový film. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někdy o tom na jaký film během týdne půjdu do kina rozhodují náhody, jako tady. Napíši uživatelce Mertax SMS "Ahoj Maruško, kolik hodin denně na mě myslíš ?" a přijde mě odpověď " Ahoj Paji, byla sem na Sejmi je všechny, no to byl nářez, děsně se mi to líbilo ! " Mery ve mě probudila zvědavost a tak jsem druhý den psal následující SMS: "A o čem to bylo? " Maruščina odpověď mě na ten film úplně navnadila " Myslím na tebe každou druhou minutu". My si prostě s Maruškou děsně rozumíme :). Hned druhej den jsme utíkali s klukama na tenhle biják a můžu říci jedno, úplně mě to roztavilo. Tohle jě něco tak šukézního, že to nemá obdoby. Je tam hrozně moc reálných situací z běžného života, namátkou, přestřelení pupeční šnůry, perfektně sladění šoustání a zabíjení, přece se nebude přerušovat soulož jen kvůli tomu že se vás snaží zabít 50 ostrejch chlápků. Úžásný, říkám prostě užasný. Hlavní hrdina má tak obrovskou spotřebu mrkve, že i králík Bugs Bunny je proti němu béčko. Navíc tady se mrkev jenom nežere, tady ji třeba Clive Owen zaparkuje do oka protivníka . No prostě mrkrvový hrátky na nejvyšší úrovni. Takhle zábavnej nadhled kombinovanej s "cool" trvdou akcí mě tu prostě strašně chyběl. Ještě ke všemu ta sexy hudba, ten film mě nabouchal takovým způsobem, že jsem z toho snad v jiným stavu. Navíc Clive Owen je v tomhle filmu tak sexy, že bejt buzna, tak po něm vyjedu na mou duši, na psí uši, na kočíčí svědomí. Jo a ještě něco, tolik negativní kritiky co jsem si na tenhle film přečetl, jsem už dlouho neviděl. Takže na jeho obranu mám jedinou odpověd - FUCK YOU - Sejmu Vás všechny, hned jak si koupím mrkev. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně,  vníž Smith (Clive Owen) říká, že Hertz (Paul Giamatti) už nemá náboje, protože má „šestiraňák“, je chybná, protože Hertz drží zbraň Desert Eagle ráže .50 AE, která je na 7 nábojů. (dc125)
  • V úvodní scéně hlavní hrdina prostřelí nádrž s mazivem, po kterém poté vleže na zádech přejede půlku místnosti. V dalších záběrech má ale kabát na zádech naprosto čistý. (jujec)
  • Počas prepadnutia bistra na konci filmu, keď sa hlavní hrdinovia bozkávajú, na nich začne pozerať tučný chlapík v okuliaroch, ktorý sŕka z prázdneho pohára. Pri lúpeži a následnej streľbe zasiahnu však plný pohár, ktorý daného chlapíka aj ostrieka. (executive)

Reklama

Reklama