Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že takovému filmu dám 5* a hle, stalo se. The Invisible mě naprosto úchvatným stylem vtáhl do sebe, přesto se některým bude film zdát příliš strohý, jednoduchý a bez hereckých ,,hvězd´´ , ale pro mě to znamenalo trochu víc. Lehké flirtování s ,,astrálním vesmírem´´ bylo něco tak nesmělého a neokoukaného, že mě to oslnilo. Navíc celý snímek byl výborně natočen, čili u mně není pochyb - 5. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No tak mysterióznem to zavánělo jak 14 dní starý tvarůžky, ale že by mě to nějak polechtalo bradavku, to zas ne. Taky když už hlavní záporačku hrála holka, tak to nemusela být jadna z nejhezčích koťat, ale spíš měli najít nějakou s drsným ksichtem. Ale aspoň se na ni dobře kouká, když už ten film je takovej nic moc. No a hlavně mě srala použitá hudba dobrá tak akorát pro nějaký teenagery, prostě čiročirej rádiovej shit. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $20,578,909Tržby Celosvetovo $26,810,113Tržby za predaj DVD v USA $13,498,142 //počet predaných kusov 696,921║ Ďalší príbeh o duchoch, ktorému na jeho škodu po prvej slušnej budovanej polovici dochádza v postupnom dejovom deja vu dych ale od režiséra Davida S. Goyera(pokazil jednu dobrú sériu zo svojim Blade Trinity) sa ani už viac čakať nedalo plus koniec akoby nevedel ako ukončiť. Neposedný chlapec s nedávnych Vojny svetov teda Justin Chatwin sa v celku pekne predviedol a film pekne udržiava svojim výkonom na znesiteľnej úrovni, taktiež neznáma Margarita Levieva mu v celku slušne sekunduje spočiatku ako protihráč a neskôr ako nádejný spasiteľ. /videl v kine: 50%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Napínavý film se zajímavým námětem, kde je docela dobře zpracováno to, že osobu nikdo nevidí. Není zde nějaké nucené procházení skrz lidi, je tu zajímavý moment toho, kdy postava si myslí, že svoje okolí ovlivňuje, ale ve skutečnosti se to neděje. Škoda, že se to opakuje až moc často a postupně to ztrácí kouzlo. Goyer ale natočil příjemné středoproudý napínavý film, který si alespoň ten ždibec nad průměr v hodnocení zaslouží. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Remeslne i scenaristicky odflaknuta a herecky mizerna ducharina, protoze pribeh plny teenageru o dusi mladika pronasledujiciho pachatele, ktery stoji za jeho zmizenim ma predem odhadnutelny prubeh i zaver, ktery ma za ukol trapne moralizovat, nema nejmensi cenu shanet ke shlednuti. Existuje spousta lepsich kousku a dokonce i v poli serialu. 35% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo převážně v okolí Vancouveru. (Terva)
  • The Invisible je založený na stejnojmenném švédském filmu, který byl zase inspirovaný stejnojmennou knihou Matse Wahla. Kniha i film mají švédský název Den Osynlige. (imro)
  • Upadající kariéru Davida S. Goyera neubrzdil ani temně laděný thriller, který v kinech debutoval (27. - 29. 4. 2007) jen s částkou 7,7 milionu na druhém místě žebříčku. U distributora Buena Vista neměli radost ani při výsledných tržbách a finální cifře 20,5 milionu dolarů. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama