Reklama

Reklama

Malý Roy žije s matkou v obytném přívěsu v lese. Nechodí do školy, protože to matka nepovažuje za správné. Jenže jednoho dne chlapec způsobí nehodu, při které uteče nebezpečná šelma. Brzy se objeví první mrtvý a místní šerif má najednou plno starostí... (TV Prima)

Recenze (54)

BosMutus 

všechny recenze uživatele

Sorry jako, ale z tohohle námětu šlo vyždímat víc a natočit film daleko akčněji, poutavěji a věrohodněji. Chápu, že není lehké natočit scény s živým tygrem a převést všechny efekty tak, aby vypadaly co nejvěrněji, ale tento snímek občas působí až nechtěně komicky. Nesympatický a podivně působící šerif v nepadnoucím obleku, neschopná armáda, toporné dialogy. Jedinou sympatickou postavou tam byl ten anglický plukovník. Při sledování jsem si všiml několika podobností se Spielbergovými Čelistmi. Šerif se bojí tmy, podobně jako Scheiderův Brody vody. Postava starosty má podobný outfit. Vypsání odměny na tygra odstartuje horečku lovců - amatérů. Lovec specialista se objeví zničehonic a nabízí sám své služby. Konec šelmy takřka totožný s osudem slavné filmové paryby... no nevím, nevím. Občas by se mohlo přijít s něčím originálním, ale od některých typů filmů nelze očekávat zázraky. PS: Linku s tím chlapcem jsem úplně nepochopil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Sympatické béčko, které se nesnaží pateticky vytvářet napětí, ale jeho cílem JE POUZE trochu pobavit, trochu zaujmout a odvyprávět nějaký příběh o jednom pěkném, ale nenasytném tygrovi. Tudíž nečekejte horor! Není to horor! Je to pouze film. Hodnocení tady asi chápu, ale jelikož si myslím, že režisérovi opravdu nešlo o to, točit něco spešl dobrýho, ale jednoduše oddechový film, tak hodnotím 55%. Mě to totiž nenudilo a pár hlášek fakt sedlo jak prdel na hrnec. :-D Hvězdičku navíc dávám tygříkovi, který nebyl digitální a taky proto, že 19% neodpovídá realitě. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela mi bylo líto, že má Gary Busey zapotřebí se pitvořit v takových zhovadilostech, kde se tak akorát ztrapňuje. Jinak je film takovým typickým zástupcem svého žánru. Logiku v něm nehledejte, žádnou totiž nenajdete, filmařské řemeslo na úrovni mateřské školky, scénář, hudbu či kameru netřeba nějak rozebírat, prostě katastrofa. Asi nejsympatičtěji na mě působil samotný krvežíznivý tygr, samozřejmě udělaný tou nejlevnější digitální technologií. Zkrátka hrůza a utrpení. Sledování jen na vlastní nebezpečí s rizikem trvalých následků. 0/10. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Další nudný televizní výtvor nesoucí značku hororu, který určitě slouží jen jako výplň televizního vysílacího času. Námět není zas až tak špatný, ale výsledek je tristní. O hlavní postavě, v tomto případě je to tygr, se tu převážně jen neustále hovoří a aby to nebylo až tak trapný, tak ho tam občas krátce střihnou. Televizní společnosti sice nemají k dispozici velké rozpočtové prostředky, ale tady to vypadá, že se snažili ušetřit až moc. Kdyby tento výtvor nevznikl, nic by se nestalo. Jsou daleko lepší "tygří" horory. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animal horror je špecifický horrorový subžáner, v ktorom rozzúrené, zmutované, či inak nasraté zvery útočia na ľudí a chladnokrvne ich zabíjajú. Trocha si zrekapitulujem, čo som v jeho rámci už videl. Mal som možnosť sledovať vražedné besnenie vlkov, psov, pavúkov, potkanov, hadov, mravcov, slimákov, žáb, včiel, piraní, levov, krokodílov, varanov, netopierov a všeliakej ďalšej hávede. Videl som v akcii aj krakaticu, obriu chobotnicu, megažraloka, mechažraloka, šesťhlavého žraloka, či dokonca kokainom sfetovaného medveďa. No a teraz som túto beštiálnu kolekciu rozšíril o tigra. Je to béčkový, nízkorozpočtový film, ktorý v roku 2007 natočil režisér Gary Yates. Kvalita tohto titulu je takmer na hrane odpadu, ale ja som rád, že mi ľudožravý tiger obohatil moju animal horrorovú zoo. * ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na románe 'Shikar' od Jacka Warnera. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Stonewall, Manitoba (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama