Reklama

Reklama

Leidenschaftliche Blümchen

  • angličtina Passion Flower Hotel (více)

Obsahy(1)

Pět dívek z dívčího internátu svaté Kláry ve Švýcarsku dostane po příchodu nové spolužačky Debory Collins (Nastassja Kinski) výborný nápad, jak si přivydělat, a nejen to. Otevřou v loděnici na břehu jezera „sexuální doučovací centrum“ a nabídnou hodiny žákům neméně exkluzivního chlapeckého internátu na druhém břehu jezera. Navíc doufají, že tak konečně přijdou o panenství, které je tíží (je rok 1956) a v jejich vlastní škole jaksi není s kým. Od prvního záběru na krásná dívčí ňadra (Shannon Elizabeth) a plakát mladého Marlona Branda z filmu Rebel bez příčiny nechybí pro soft film klasické sprchovací a ložnicové scény, lodičky na jezeře atd. Méně typická je striptýzová soutěž, kterou na výročí školy zorganizují dívky na půdě (zatímco dole tančí pedagogové a rodiče). Souhrou náhod mají ale dívky opravdu problém naplnit své touhy. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Je to takové trochu Hamiltonovské, nahoty není moc, jemné snímání kamery, vulgarita není vůbec a ty dívky jsou velmi pěkné, Fabiena Udenio byla čtrnáctiletá, což bylo málo i na tu dobu. Nastassie bylo už 17 a měla za sebou aférky s Romanem Polanskim, známým pedofilem a údajně i s Milošem Formanem, takže kreace panny tady není zcela na místě. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Německá variace na americké téma teenagerské komedie, zde se odehrávající v prostředí jakési soukromé školy umístěné ve vodním zámku. Hezké exteriéry, hezká děvčata (obvzláště Nastassja Kinski, kvůli které to bylo shlédnuto), přihlouplý děj. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama