Reklama

Reklama

Nahnilý ovoce

  • USA The Rotten Fruit
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2003, 12 min

Ian (jablko), Simon (pomeranč), Shaggy (kokos), Banandar (banán), Lerryn (citron), Linus (ananas), Guy Shapiro (ovocný koláč) a Claude (mrkev) - ti všichni jsou členy světoznáme rockové skupiny "The Rotten Fruit (Nahnilý Ovoce)". Režisér Eli Roth nám ukáže, že slova jako "sex", "alkohol", či "vražda" jim vůbec nejsou cizí... (Barak)

(více)

Recenze (18)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejspíše to nejlepší co kdy dokázal maestro Eli Roth natočit, samozřejmě se ale velmi rád přesvědčím o opaku, jen se bojím, že to nebude tak jednoduché. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Popravde, bol som z toho dost nadseny. Zabavne, uchylne, brutalne - a to naozaj skvelym sposobom. Roth ma talent. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +morbidní, banán rulezz -občas nezajímavé/// Napoprvé mě to moc nezaujalo a tak jsem to na DVDčku ani nedokoukal a pustil si rovnou film Cabin Fever, který docela stál za to. Po delší době jsem se zkusil mrknou i na tento kraťas a není to tak špatné. Je to dost sprosté. Má to několik nechutných scén a občas i zábavných momentů. Zase ale nemůžu říct,, že by mě to nějak bavilo, první díl jsem zkouknul a ty ostatní (celkem jsou asi 3) jsem jen narychlo prolítl. Je mi jasný, že to je jen takový pokus, taková srandička./// Celkem 54%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tento bonusový „miniseriál“ Eliho Rotha ke Cabin Fever docela ujde. Sledovat skupinu „Nahnilý ovoce“ – člověk se u toho i pobaví. První příběh o sejmutí konkurenčního bandu "cherryn" byl asi nejlepší, hlavně díky mordům, „fruit sexu“ a hláškám. Ty zbylé dva příběhy už lehce tlačili na pilu a černý humor se u mne trochu míjel účinkem. Ale i tak můžu tuhle vitamínovou bombu doporučit. Není to zas tak dlouhé, aby to divák nepřežil. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

No první "díl" je úplně pecka... Pak už spíše průměr, ale stejně jsem se u těhle ovocných punkáčů bavil. "I just got shot in the head ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám ujetost. Je možno vidět na DVD Cabin Fever v bonusech. Nejlepší byla pomsta muzikantu za stahování hudby. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

WTF?Je mi až trapně, že za takovou debilitu dávám hvězdičku, ale sám vím jak těžké je ručně animovat postavičky, takže za to ta jedna hvězda...jinak je to odpad, jak už jsem u Rotha zvyklý...Dávám 10% ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

ROTTEN FRUIT môžete nájsť v bonusovej sekcii na DVD Cabin Fever. Pozerať sa na to, však neodporúčam. Je to neskutočná nuda, vtipné to nie je a spracovanie vyzerá akoby to natočili deti z materskej školy. Pán Roth je mizerný režisér, a keď sa snaží byť vo svojich filmoch vtipný, platí to dvojnásobne. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, že je to až tak špatný, ikdyž pan Apple už není originální (i v ČSSR byl pan Vajíčko), ale jsou tam i legrační momenty. Jo, ale v konkurenci HTF to šanci nemá. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Vím, že tu skvěle hnije…….tak to mám rád….. Takové morbidní animáky prostě žeru. Mimo jiné patřím mezi velké fanoušky Eliho Rotha, takže shlédnout tento počin určitě nebyla ztráta času a já se prostě dokonale bavil při každé další části. Určitě je tam spousta chyb v animaci, ale prostě trpím fanouškovskou slepotou…….R.I.P. C5……. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Možno mal ostať Eli pri tvorbe detských večerníčkov pre veľmi veľmi zlé deti. Tu nepotrebuje žiadny zložitý scenár, kvalitných hercov, ani náročné efekty, deťom stačí k šťastiu veľmi málo. Takže milý náš pán Roth aj toto je cesta ako sa uživiť, keď to naozaj inak už nejde:D. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem vůbec nečekal. Je to zábavné, sprosté, dobře to vypadá, se spoustou hlášek. Už jste viděli čůrat ovoce, nebo jak okurka kouří jablku, banán s nožem, pomeranč s jedním okem, naštvaný kokosový ořech (je tam toho hodně).. je to patřičně ujeté a já jsem se bavil skvěle.... ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Taká celkom zábavná vtákovina, ktorá pobaví, aj keď je to síce dosť krátke, nič to ale. Eliho štýl sa jednoducho nezaprie. ()

maruji odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo je Eli Roth? Chlápek co si omylem pujčil kameru a pokusil se natočit animák. Už nikdy víc. Na pět minut je to dost nudné... ()

collapse 

všechny recenze uživatele

Bonusový film k DVD Cabin Fever. CF je o něco menší debilita než Hostel, ale furt je to dost nudný tuctový Cčko...spíš tak bych řek Ztko s X. Mno, ale Nahnilý ovoce je dost vtipný, fakt jsem se u toho zasmál. Něco na způsob Happy Tree Friends, jenom z modelíny a hlavní postavy jsou ovoce a zelenina. Kapela Nahnilý ovoce pořádá různy mejdla, swingers párty a podobný prasárny a k tomu se s nikym neserou :))) Fakt dobrá sranda, jojo:) ()

Reklama

Reklama