Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké komediální drama v režii Chrise Robinsona vypráví o čtyřech teenagerech z Atlanty, kde frčí hip-hop a jízda na kolečkových bruslích. Sedmnáctiletý Rashad (Tip Harris) se po smrti rodičů musí starat o sebe i o svého mladšího brášku Anta. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Film sa snaží byť dospelým príbehom o mladých ľuďoch, ktorí sa snažia vymaniť z ghetta, ale berie sa príliš vážne. Keď počujeme dievča vo filme hovoriť: "Viem, že si skater a to je všetko, čo potrebujem o mužvi vedieť", vieme, že je zarobené na riadny problém.Film bol natočený podľa príbehu Antwona Fishera (áno "Antwona Fishera"). Will Smith bol spoluproducentom. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Komedie-drama o černoších a roštěnkách ... Hip-hop a kolečkové brusle to spojuje naše hrdiny v tomto v celku příjemném filmečku.Kdo má rád černošské filmy tak jako já ,nebude zklamán. Originál engl. zvuková stopa je ale podmínka. Musím ale přiznat ,že dabing pro HBO je velmi povedený.Producentem filmu je herec Will Smith. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Z Atlanty pro Atlantu. Taková je romance v jejíž hlavní roli září nejzářivější hvězda atlantského rapového nebe T.I. V této příjemné, oddychové "dramedy" si kromě něj zahrály i další hudební hvězdy jakými jsou rapeři Big Boi(polovina Outkast) a Busta Rhymes, zpěvačka Monica a řada dalších. Lauren London, jež hrála rashadovo(T.I.) děvče New New, má zkušenosti především z hudebních videoklipů, přesto to na jejím projevu není znát a působí velice sympaticky. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,ATL: Stratení v Atlante" rozpráva príbeh štyroch najlepších priateľov, ktorí sa chystajú promovať, a ukazuje ich životné príbehy. Toto nie je film, ktorý treba brať veľmi vážne, ale dobre zachytáva hip-hopovú scénu v Atlante a veľa drámy, ktorá je spojená s černoškými deťmi. Zobrazuje skutočnú časť Atlanty a myslím, že to demonštruje dobre. Veľa ľudí tiež nevie, že „korčuľovanie“ je v niektorých hip-hopových častiach vlastne trendom.  Príbeh je dobrý a vyzerá to ako skutočný príbeh. 6/10 ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Krásny film, videl som ho viac krát a môžem ho len odporúčať, z filmu cítiť pohodu a má zaujímavý príbeh, skvelý T.I., skvelá Lauren London, Keith David ako vždy super, Evan Ross nadmieru dobrý nato že je ročník 88...... Tak ako v Showtime, cítiť s toho výrobu Willa Smitha ktorú mám rád. No Showtime je oproti ATL podstatne slabší film. K filmu - Pohodový film zo života mladého afro-američana Rashada a takisto jeho mladšieho bráška Anta z vybrúsenou atmosférou Atlanty ktorú vystihuje úvodná pieseň Georgia v podaní Jamieho Foxxa a Ludacrisa. Vo filme si prejdú bratia všetkými nástrahami teenagerského života - láska, drogy, násilie, sex a strach o svoj vlastný život. Krásna citácia Tipa to všetko krásne zavŕšila a to do pohody v ktorej sa film niesol pretože Rashadov brácho napokon zásah z kvéru Big Boia(spevák z Outkast a rodák z Atlanty) prežil. //100%// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Tip Harris představující sedmnáctiletého Rashada ho ztvárnil ve věku 26 let. (Zeck)
  • Původní název filmu měl být Jellybean, což je přezdívka postavy Anta (mladší bratr hlavního hrdiny Rashada, jehož hraje T.I.) (Caszidy)
  • Antwon Fisher napsal scénář pro ATL a také pro svůj autobiografický film Antwone Fisher. V obou snímcích jedna z hlavních postav řekne frázi "I can eat." Antwon Fischer ji řekne hned 2x, jednou s Denzelem Washingtonem a podruhé se svou přítelkyní. V ATL řekne tuto frázi Esquire(hraje ho Jackie Long) postavě Johna Garnetta (Keith David). (Caszidy)

Reklama

Reklama