Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa (Maren Kroymann) je devětačtyřicetiletá sociální kurátorka, zcela pohlcená svou prácí. Žije s Raimarem (Markus Völlenklee), otcem jejich dcery Daniely. Jejich každodenní rutina trvá ale pouze do chvíle, kdy Elsa potká Jana (Kostja Ullmann), svého nového šestnáctiletého svěřence, a objevuje v sobě sadomasochistické sklony. Jan i Elsa podléhají svým touhám a objevují celou šíři vlastních sexuálních vesmírů. Od těchto chvil se začíná Elsin život nezadržitelně řítit mimo obvyklé hranice a je zcela zřejmé, že nic už nebude takové jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

ad-k 

všechny recenze uživatele

Působivý černobílý obraz, který dodá záběrům hloubku, artové ladění, kontroverzní vztah starší ženy k mladšímu chlapci (v S/M pozlátku), vrstevnatost postav, závěrečné záběry nutící k mnoha myšlenkovým pochodům. Toť výčet možných přání páně režiséra a dalších. Realita? Bídný scénář, toporná snaha o umělecký dojem, nepochopitelné zvraty a výplně (úsměvná rvačka hlavní postavy Jana s přáteli, letenky do Brazílie apod.), otazník nad chováním i pohnutky postav a další kvantum věcí, které zde prostě a jednoduše nefungují / fungují jen zpola. Doporučit nelze ani vyznavačům "atypických" vztahů, natož jistých sexuálních praktik... │30% ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Rádoby "umělecké" dílo, natočené černobílým "okem", které je ale neskutečně nudné, utahané, postavy se chovají naprosto idiotsky, no dobrého pomálu. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama