Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (456)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že aj keď sú to zelenáči, nemôžu byť predsa až takí blbí... ale môžu. Za daných okolností by som sa šla vyčúrať jedine v spoločnosti minimálne dvojčlennej ochranky, a nieže sama a ešte tak, že o tom nikomu nepoviem. V takých chvíľach si divák môže povedať len "kto je taký blbý, zaslúži si smrť" - a ono to väčšinou aj tak dopadne. Nuž ale keby nebolo blbých postáv, nebolo by v hororoch dostatok masakrov :-p ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jak může člověk přežít utopen v latríně (z jakého důvodu ho tam mutanti hází, když všem ostatním trhají ruce a nohy)? Proč si army-tvrďačka bere do hor mobilní telefon a za každou skálou si pouští vzkaz svého čtyřletého syna? A kam se poděl "hodný skřítek"? Nejen tyto filozofické otázky sužují mysl audience při sledování samoúčelného porcování lidí, které začne být skutečně zajímavé až ve chvíli, kdy film končí. Totálně dementní jednotka (plazící se hodinu ve tmě, aby po finálním zúčtování zahnula za roh a našla tam dveře ven!) plná modelek a tlouštíků je posledním výsměchem před pádem do nudného mělkého hrobu. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor, ktorý je dôstojným pokračovaním skvelej jednotky. Má celkom dobrý príbeh o vojenskej jednotke, ktorá má za úlohu priviesť zásoby vedcom v opustenej oblasti v púšti, kde ale zistia, že tam nie sú sami. Spracovanie je ale iba priemerné, film síce nemá žiadne výraznejšie slabé miesto a tak sa celý čas dá bez problémov pozerať, ale zároveň po dejovej stránke sa tu nič skutočne zaujímavé nenájde. Samotných krvavých scén je tu dosť a sú vydarené, označil by som ich za hlavný klad tohto filmu. Kvalitné sú nielen vizuálne, ale potešia aj viaceré dobré nápady. Najviac ma zaujalo zamávanie useknutou rukou, spôsob zlomenia nohy alebo posledná likvidácia protivníka. Sklame, že hororová atmosféra tu nie je žiadna a o napätí sa tiež moc hovoriť nedá. S hereckým obsadením nie som vôbec spokojný, nie je tu žiadny herec a ani postava, ktorá by dokázala aspoň trochu zaujať a tak fandiť sa nedá nikomu. Réžia je len obyčajný štandard, ale technická stránka je aspoň bez problémov. Jednotku považujem za jeden z najlepších hororov vôbec a toto pokračovanie je po všetkých stránkach horšie, ale aj tak je to v rámci krvavých hororov posledných rokov výrazný nadpriemer. Objektívna kvalita filmu- 61%, film sa páči mne na 70% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama