Reklama

Reklama

Do tábora v poušti, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný a vojáci vyrážejí na záchrannou výpravu. Netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají hlad a chuť na ženy...  Wes Craven, autor hororové klasiky Hory mají oči z roku 1977, se jako spoluproducent podílel na stejnojmenném remakeu (2006), po němž následovalo toto pokračování, kde se též podílel na scénáři. Do tábora u opuštěného dolu v poušti Nového Mexika, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný, vojáci zahlédnou jen světelný signál na vysoké skále. Gardisté vyrážejí na záchrannou výpravu, netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají nejen hlad, ale také by se rádi rozmnožili. Dvě ženy v jednotce jsou pro ně tudíž obzvlášť lákavýmn soustem. Boj o přežití se přiostřuje... V režii Martina Weisze hrají Michael McMillian, Jacob Vargas, Jessica Stroupová, Daniella Alonsoová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (456)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě o třídu až dvě slabší pokračování, které nemá s prvním dílem vůbec nic společného. Máme tady, nebudu psát elitní, vojenskou jednotku, kterou bych nevyslal hlídat ani liduprázdný atol v Tichomoří. Vojáci mají spoustu problémů sami se sebou, s disciplínou, takže jich spousta zezačátku umře zcela zbytečně. Nakonec se koná taková ta klasická vyřazovačka, ve které divák samozřejmě ví, že poslední voják nakonec stejně vyhraje. Ve své době jsme měli štěstí, že 3 už nikdy nevznikla. 40% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať,ako sa stráca US Army pod rukami zmutovaných"postihákov"!Úplne trápny scénar,ktorý sprevádza podobný štýl prevedenia.Prvá pol hodina filmu Vás,iba ak tak poriadne rozčúli a budete sa chytať za hlavu..!Avšak nastane určité zlepšenie,ktoré nemôže už tomuto snímku pomôcť!Ale aj napriek tomu by som tento film nenazval prepadákom,pretože"hnusárna"je to poriadna a sú okamihy,keď to ide..!Musím povedať,že veľmi som sa nesklamal-nenudil som sa! :)) ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Moc se mi nechce rozebírat haldu hovadin ve filmu obsažených, ale jen tak mimochodem, proč si ten mutantí pantáta pořád lovil další holky k plození potomků, když se mohl pokusit zplodit s již "použitou" dívkou dětí více? Chápu, asi potřeboval on i ostatní taky něco papat. Potom ale nechápu, proč jiné oběti nařežou jako buřt před opékáním a hodí do jímky pod TOITOIkou... Jak už to tak bývá, slovo logika ztrácí u podobných filmů svůj původní smysl. Díky tomu se například z vojenského výcvikového prostoru stane ideální loviště lidožravých mutantů (postavy se to sice pokusí v dialozích trochu vysvětlit, ale důvody jsou uvěřitelné zhruba stejně jako to, co obhajují). Aha. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas takhle tragicky bych to nevidel. Mozna tu je naprosto jednoduchouckej pribeh, ale to vubec nevadi, sledovat 90 minut jak si to rozdava vojenska jednotka s partou mutantu je sranda. Problem je, ze mutanti vyskakujou bez nejaky logiky jak se to zrovna hodilo a jednotka vojaku je neco tak neskutecne vylizanyho, ze sem to jeste nevidel. Nejenom, ze se mezi sebou hadaj jak maly fakani, ale jeste sou to vsechno naprosty dementi, ktery jednaj jak hovada. Kuli tomu sem se ani nemoh zamerit na sem tam nakou tu vcelku slusnou lekacku nebo pekne krvavy zabery, protoze me celou dobu vytacely ty tupy vojaci. Aspon, ze na posledni tretinu filmu se dej presune do temnejch dolu, pak to aspon trochu ziska na atmosfere. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jak může člověk přežít utopen v latríně (z jakého důvodu ho tam mutanti hází, když všem ostatním trhají ruce a nohy)? Proč si army-tvrďačka bere do hor mobilní telefon a za každou skálou si pouští vzkaz svého čtyřletého syna? A kam se poděl "hodný skřítek"? Nejen tyto filozofické otázky sužují mysl audience při sledování samoúčelného porcování lidí, které začne být skutečně zajímavé až ve chvíli, kdy film končí. Totálně dementní jednotka (plazící se hodinu ve tmě, aby po finálním zúčtování zahnula za roh a našla tam dveře ven!) plná modelek a tlouštíků je posledním výsměchem před pádem do nudného mělkého hrobu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)

Reklama

Reklama