Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně film u kterého jsem se pobavil. Akce, napětí a skvělá hudba. No a hlavně drastické scény :-) Mutanti byli opravdu hnusní, prostředí skvělé. Opravdu není nic co bych tomuto filmu vytknul! Pokud bych tento film viděl v kině, určitě bych se párkrát lekl a vyskočil ze sedadla. Po shlédnutí sraček jako je Fountain, Sunshine, Norbit, Mr. Bean na prázdninách, Grimreaper...... ....je rozhodně film "The hills Have Eyes II" - pro mne filmem roku. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Totální zničení nápadu a myšlenky prvního dílu, který skvěle připravil půdu pro silný druhý díl, který se potácí v hlubinách nudy a blbosti. V prvním díle bylo na co koukat, atmosféra byla velmi silná, ale druhý díl nejen, že odhazuje příběh jedničky, ale také se snaží ukázat děj z trochu jiného pohledu. Tentokrát víme, co nás čeká, známe taktiku soupeře a taky se můžeme rozloučit s nějakou návštěvou světa těch druhých "lidí ze tmy". Jako hlavní postavy nám jsou vnuceni poměrně nesympatičtí vojáci, jejichž IQ bych nenazval měřitelné. Režisér se asi domnívá, že co nezvládne atmosférou a aspoň slušným vedením filmu dožene krví a nesmyslnými scénami. V tom rozhodně HHE2 vítězí, ale pochybuji, že to byl účel. Pokud jste viděli jedničku podívejte se, ale jinak nedotýkat.("Američtí prezidenti neříkají pravdu od doby, co byl Trueman prezidentem... " to mě rozesmálo, jediný úspěch autorů) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas takhle tragicky bych to nevidel. Mozna tu je naprosto jednoduchouckej pribeh, ale to vubec nevadi, sledovat 90 minut jak si to rozdava vojenska jednotka s partou mutantu je sranda. Problem je, ze mutanti vyskakujou bez nejaky logiky jak se to zrovna hodilo a jednotka vojaku je neco tak neskutecne vylizanyho, ze sem to jeste nevidel. Nejenom, ze se mezi sebou hadaj jak maly fakani, ale jeste sou to vsechno naprosty dementi, ktery jednaj jak hovada. Kuli tomu sem se ani nemoh zamerit na sem tam nakou tu vcelku slusnou lekacku nebo pekne krvavy zabery, protoze me celou dobu vytacely ty tupy vojaci. Aspon, ze na posledni tretinu filmu se dej presune do temnejch dolu, pak to aspon trochu ziska na atmosfere. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak takovou sračku jsem po povedené jedničce opravdu nečekal. Ono by to samo o sobě nebylo asi úplně průserové, ale když srovnáte první díl s tímto, tak se neubráníte pocitu, že díl druhý je tak trošku zmrdovinka. Místo klasické bezmocné a šťastné americké rodinky zde na vás čeká celá tlupa strašně drsných amerických mariňáků, takže na horor můžete rovnou zapomenout. Docela mě tvůrci nasrali, protože zde míra debility a demence hlavních postav nabrala skutečně kolosálních rozměrů. Pár koukatelných porcovaček se ovšem najít dá. Strašně slabé 2*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama